Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 6

(série)
Trailer
USA / Velká Británie, 2016, 9 h 1 min (Minutáž: 48–65 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Peter Dinklage, Alfie Allen, Hafþór Júlíus Björnsson, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Ben Crompton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Po šokujících událostech z konce páté série - kdy Johna Sněha dostihl osud rukama vzbouřenců na Černém hradě, Daenerys Targaryen jen o vlásek unikla smrti v bojové jámě Mereenu a Cersei Lannister byla veřejně zostuzena v ulicích Králova přístaviště - se přeživší ze všech koutů Západozemí a Essosu spojí, aby čelili svému nejistému osudu. Zatímco budou navazovat strategická spojenectví, aby si pojistili své šance na přežití, do příběhu vstoupí řada nových postav, které ohrozí mocenskou rovnováhu celé země. (HBO Europe)

(více)

Videa (22)

Trailer

Recenze (103)

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této sérii se najde pár slabších dílů, ale celková úroveň je velmi dobrá. I přesto jsem byl na pochybách a nebyl si s hodnocením úplně jistý. Poslední dva díly ale vše změnily a pokud divák vydrží do nich, tak teprve tam je čeká to pravé ořechové a nemluvě o samostatném závěru! Skvělá série. No a teď nám nezbývá zase rok čekat. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální dvě epizody (obě režírované Miguelem Sapochnikem, jenž má na svědomí i vynikající epizodu Hardhome z páté série) této řady se mohou směle zařadit mezi to úplně nejlepší, co soudobá (kvalitní) televizní tvorba nabízí. Háček je bohužel v tom, že předchozích osm dílů ve srovnání (nejen) s nimi působí jen jako celkem ucházející intro (i navzdory brilantním pasážím typu "Hold the Door!"). Následující sezóna/y údajně už bude/ou mít "pouze" sedm epizod, což bych jedině uvítal, protože by se tak mohly z děje vyházet veškeré zdržující zbytečnosti a celá/é série by díky tomu pravděpodobně měla/y (znatelně) větší spád a tah na bránu. Ostatně zkrácení o tři díly by dozajista pomohlo i zde... 80 % ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro většinu dosud nejhorší, pro mě po několika špatných zase kvalitní série. Skvělá hudba, epické záběry, konečně i epické bitvy, zajímavý vývoj postav a několik osudových momentů (Hodor). Nejsem fanoušek GOT, takže mi je jedno kdo se jak chová a že to je vlastně nesmysl. Chci se bavit. A šestka mi to zase jednou nabídla. Snad půjdu proti proudu dále a závěr seriálu se mi bude líbit alespoň tak, jako teď. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6. série byla totálně našlapaná už od samého začátku, což nebývá úplným zvykem. Úžasný díl byl střídán ještě úžasnějším a já byl během sledování v absolutním transu. George R.R. Martin je génius a tvůrcům tohoto seriálu patří můj nehynoucí obdiv, protože tento seriál ční s obrovským náskokem nad všemi ostatními. Trošku mě mrzí, že by měla být příští série sérií poslední. ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suma sumárum celkom slušná séria, síce samozrejme keď niekto už je zvyknutý na pomerne hutný a depresívny materiál Georga R. R. Martina, tak toto je prechádzka rúžovou záhradou. troška nám trvalo, pokiaľ sa nám táto séria rozdýchala. Predsa je poznať na tom, že tvorcovia David Benioff a D.B. Weiss sú dosť pozadu oproti Martinovi (inými slovami nie je to ten GOT, na čo sme zvyknutý).. postavy dostávala omnoho viac svetlejšieho.... tú už sa aspoň po lopate vysvetlí pôvod Johna Snowa (peknú mamku má Jon Snow) .... hádam 7. sériu omnoho viac vyšvyhnú akú túto. Spravodlivých - /70 %/ ()

Galerie (432)

Zajímavosti (21)

  • Kit Harington (Jon Sníh) během natáčení této epizody omylem dvakrát uhodil během souboje Iwana Rheona (Ramsey Snow). Kit se omluvil tím, že mu koupil pivo. (vyfuk)
  • Během bitvy se na Kita Haringtona (John Snow) skutečně řítilo v plné rychlosti čtyřicet koní. Nešlo o digitální efekt. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama