Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (203)

Olík 

všechny recenze uživatele

Tento pořad dost vypovídá o situaci v naší republice i nás samotných. V době, kdy jsem sužování přírodními katastrofami, a nevíme, jestli vůbec dostaneme důchod, či hůře jestli se ho dožijeme, nás strašně zajímá, jestli si našich horních desetitisíc, kterých se naše existenční problémy netýkají, dali k snídani jahodovou nebo malinovou marmeládu. Jednu hvězdičku za časté obrázky polonahých těl našich krásek. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Sice nemůžu VIP zrpávy vystát, protože to podle mě nemá co dělat v čase zpravodajské relace, ale jednu hvězdičku dát musím. TV Prima šla tak trochu hlavou proti zdi, když ji všichni odrazovali a kritizovali, že s tohle bude propadák, ale co se nestalo. Lidé na to koukají a snad pomalu stejně rádi jako na normální zprávy. ()

Reklama

blazenfilmov odpad!

všechny recenze uživatele

Se svojí troškou přispěji a jak rád do mlýna. Jedním slovem vyloženě trapná záležitost pro divačky průměrného věku 75,5 roku, které musejí mít přehled naprosto o každé s prominutím kokotině, která se v českém (opravdu obrovském) showbyznisu šustne a děje. Vše se beztak jen motá okolo věčně ožralé Ivetky Bartošové a pološílené rodinky Krampolů a podobných individuí. Opravdu skvělé zakončení "Hodiny plné informací. ()

lukaskon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu co se lidem může líbit na bulváru. Ty lidé co se tam předvádí jsou v principu stejní jako my ostatní. Na to aby se člověk zařadil mezi ně nemusí nic umět, stačí se jen zviditelnit a využít toho. Moderátorkám tohoto pořadu by stačilo nasypat zrní, ostatně stejně jako mnohým dalším "celebritám". Znám pár lidí co se na to často dívají ale nikdy jsem z nich nedostal proč to dělají. Zvláštní, jak dokáže jeden debilní pořad o ničem, vymývat divákům mozky. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám za lechce přisprostlý komentář. Po nikom však nevyžaduji a ani nikoho nenutím, aby si ho četl. Prostě nepatřím k těm lidem, kteří chtějí vědět, který debil s kterým magorem zrovna spí, který kripl si nechal něco zmenšit, který imbecil si nechal něco zase zmenšit, který čurák má nový dům, který zmrd má nové auto, který trotl už nemá vůbec nic, která kurva zase něco ukázala a další podobné zbytečnosti. Nedovolím si otitulovat lidi, kteří se na tento nesmysl dívají, protože se to týká i lidí mi blízkých. Každopádně takových lidí ze srdce lituji. Master odpad. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama