Reklama

Reklama

Melissa a Joey

(seriál)
  • USA Melissa & Joey
USA, (2010–2015), 36 h 31 min (Minutáž: 20–22 min)

Hrají:

Melissa Joan Hart, Joey Lawrence, Taylor Spreitler, Nick Robinson, Sadie Calvano, Don Stark, Elizabeth McLaughlin, Philipp Karner, Ted McGinley (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(104)

Melissa, která dělá kariéru v místní politice, dostane do své péče děti svých příbuzných, kteří skončili po podvodu ve vězení. Mel se sice chce o děti postarat, ale také chce mít svůj vlastní život. Řešením je najmout chůvu. Co když ale bude tou chůvou muž? (TV Nova)

Recenze uživatele Greg25 k tomuto seriálu (1)

Melissa a Joey (2010) 

Je to ryze americký druh sitcomu s americkým humorem, nejsem si úplně jistá, jak jinak to definovat, je to podobný styl humoru jako třeba ve Dvou sockách, pár slušných vtipů nad kterými se pousmějete, celkově vás to může bavit svojí atmosférou, ale řada vtipů je ze soudku, vím, že to měl být vtip, ale mně to nepřijde vtipné. Přesně takový je i sitcom Melissa a Joey - příjemné svou atmosférou a nadhledem, ve vyšších sériích lehce úsměvné, málokdy vtipné. Nenazvala bych to vtipným seriálem, spíš zábavným. Lawrence a Hart jsou dobrá dvojka a čím vyšší série, tím víc je doceníte, jsou dobří komediální herci. Nicméně je to jeden z těch seriálů, kterým se musíte ze začátku trochu prokousat, než chytnete tu správnou vlnu, ale hledáte-li jen televizní oddychový pořad s krátkou stopáží, je tenhle seriál dobrá volba. K trapnosti nesklouzává nikdy. 60% ()

Reklama

Reklama