Reklama

Reklama

Hotel snů

(seriál)
  • Německo Das Traumhotel (více)
Německo / Rakousko, (2004–2014), 29 h 50 min (Minutáž: 85–90 min)

Hrají:

Christian Kohlund, Miriam Morgenstern, Ruth-Maria Kubitschek, Anna Hausburg, Sonja Kirchberger, Christina Plate, Saskia Valencia, Peter Weck, Helmut Zierl (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze uživatele Tommassi3 k tomuto seriálu (3)

Seychely (2006) (E05) 

"Jestli mě opravdu miluješ, odejdi !!" ;) Musím předeslat, že většinu německých ( nejen ) romantických filmů lze bez nějakých větších úvah či výčitek naházet do jednoho pytle na odpadky , přičemž se zřejmě nic zásadního nestane.. Není žádným tajemstvím, že Němci totiž podobné záležitosti neumí, byť je naši sousedé vyrábí jako na běžícím pásu, aniž by někoho zaráželo, jak jsou si neuvěřitelně všechny tyto zhovadilosti podobné.. Stačí posbírat několik krajně nesympatických (ne)herců, odvézt je nejlépe mimo Německo a v místě natáčení je nechat pobíhat sem a tam či jen tak švihácky polehávat a především tlachat takové nesmysly, až se jednomu protáčí panenky.. Faktem však zůstává, že tentokrát se zřejmě někde něco pokazilo, protože Hotel snů: Seychely se kupodivu bez újmy na zdraví dá dokoukat, ačkoliv vás logicky příliš neobohatí.. A tak si jen říkám, že vlastně chudinku Radovana Krejčíře docela chápu..;) ()

Indie (2006) (E06) 

"Nemůžete jet rychleji ?? To už jsem mohl jít rovnou pěšky !!" ;) Další příspěvek typicky německému propagačnímu seriálu cestovních kanceláří s palčivou pachutí romantiky a neodmyslitelným švýcarským "hoteliérem" Christianem Kohlundem, který zřejmě disponuje patentem na rozum, a rozsévá tak moudra na všechny strany, aniž by o ně často někdo vůbec stál, tentokrát z polovičatě využitého prostředí exotické Indie.. Hotel snů: Indie sice tvůrci znovu vybavili dialogy tak tupými, až se tají dech, nicméně jde o celkem svižnou epizodku, vtipnější, než je v rámci série zvykem, a tak vás vyloženě doběla rozčílí jen ten idiotský nemyslitelný závěr.. ()

Jižní Afrika (2007) (E07) 

"Jedla jsi steak z kudu ??" - "Co je to ??" - "To ti řeknu, až to sníš !!" ;) Já nepatřím k uživatelům - extremistům, kteří po několika minutách odsoudí, aniž by věděli co přesně, ani k těm, kteří by padli na prdel, protože tam přeci byla velká spousta zvířátek, nutno se pozastavit nad tím, že neobvykle krotkých..;) Dlouho jsem byl celkem spokojený s nekomplikovanou podívanou, která si na nic nehraje, a dokonce uvažoval i nad dokonale nečekanými třemi hvězdičkami, byť tvůrci si rozhodně nelámou hlavu se stále se podle jediného mustru opakujícím připitomělým příběhem, který pouze vždy s notnou dávkou invence reklamního letáku cestovní kanceláře zasadí do jiného prostředí, ani schematismy a klišé tak monstrózními, že pojem déja vu naprosto ztrácí svůj smysl !! Nicméně ta trapná a nesmírně upocená dějová linka se zamilovanou jeptiškou mě natolik znechutila, že prostě tentokrát nemůžu jinak, než Hotel snů: Jižní Afriku odsoudit k naprostému kvalitativnímu dnu, když snad jediným, kdo si zaslouží pochvalu, bude asi pražský rodák Peter Zeitlinger se svojí tradičně skvělou kamerou.. ()

Reklama

Reklama