Reklama

Reklama

Hotel snů

(seriál)
  • Německo Das Traumhotel (více)
Německo / Rakousko, (2004–2014), 29 h 50 min (Minutáž: 85–90 min)

Hrají:

Christian Kohlund, Miriam Morgenstern, Ruth-Maria Kubitschek, Anna Hausburg, Sonja Kirchberger, Christina Plate, Saskia Valencia, Peter Weck, Helmut Zierl (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze uživatele Deimos k tomuto seriálu (4)

Bali (2005) (E03) 

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 9/10/// +Piere Brice a Miriam Morgenstern, úžasné prostředí Bali, příjemná chemie mezi otcem a dcerou -je to typicky německé se vším co k tomu patří/// Na takové filmy v zásadě nekoukám. Už jen proto, že filmů je mnoho. Tentokrát jsem udělal výjimku kvůli Pierre Briceovi. Ten tady má sice malou roli a skoro by jste ho nepoznali. Na svůj věk však vypadá pořád slušně. O to překvapivější je samotný film, který je bez úhony koukatelný. Sice se pořád jedná o německou TV produkci, od které je lepší nic nečekat. Ovšem tady je na co koukat. Krajina, prostředí, i některé postavy a zápletka jsou celkem na úrovni. Prostředí samozřejmě vyniká. Rozhodně jsem se nenudil. Romantika byla taky pěkná, takže stráveného času nelituji./// Celkem 70%/// ()

Mexiko (2005) (E04) 

TV/// Obsazení 4/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +snad jen ta hudba -nic výrazného se neděje, prostředí Mexika není moc ukázáno/// O dost slabší než Bali. Tam jsem se tešil na Pierra Brice, k tomu jsem dostal krásnou přírodu a neviděný děj. Onen zmíněný herec tady není, prostředí mě tentokrát neuchávtilo, děj je řidký jak čajíček a navíc v předešlém filmu byla jako lákaldo dcera hlavního hrdiny. Ta se v tomto filmu jen mihne. A tak zbyde jen obyčejná německá produkce, která není nesnesitelná (nekoukatelná), ale není taky nijak výjimečná./// Celkem 45%/// ()

Seychely (2006) (E05) 

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +filmaři využili krásy ostrovů, hudba a hlavní hudební melodie, v závěru trošku dramatičtější -pořád je to limonáda/// Řekl bych, že tohle je jeden z těch lepších Hotelů snů. Samozřejmě hodnotím v rámci německé produkce. Což mimojiné znamená, že se tyto filmy nemusí líbit všem. Ale proč něco zatracovat, když je to docela pěkné a především hodně odpočinkové. Mě se tahle série prostě nezdá jako úplná ztráta času./// Celkem 64%/// ()

Indie (2006) (E06) 

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +závěr filmu, romantická línie, částečně prostředí Indie -vhodné snad jen jako kulisa, některé postavy, Indie mohla být ukázána ještě více/// Tak, nění to tak špatné. Minule to bylo horší. A naopak na tu část s Pierem Bricem to nemá. Prostě je to takovej střed. Naštěstí mě zaujala romantická línie se synem Indického maharádži a celkově přátelská nálada snímku. Trošku mimo jsou snahy hlavního hrdiny všem dělat psychologa a rádce. Ale co jiného čekat, když je to jeho hotel a jsou to jeho hosté. Na něměcký film to prostě ušlo./// Celkem 54%/// ()

Reklama

Reklama