Reklama

Reklama

Hotel snů

(seriál)
  • Německo Das Traumhotel (více)
Německo / Rakousko, (2004–2014), 29 h 50 min (Minutáž: 85–90 min)

Hrají:

Christian Kohlund, Miriam Morgenstern, Ruth-Maria Kubitschek, Anna Hausburg, Sonja Kirchberger, Christina Plate, Saskia Valencia, Peter Weck, Helmut Zierl (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze uživatele Bonniesgun k tomuto seriálu (3)

Mauritius (2004) (E02) 

A zase romantika po německu. Štáb chtěl nejspíš na dovču, tak to spojili. Umí si to holt zařídit. Na nedělní odpoledne nejlepší volba! ()

Bali (2005) (E03) 

Je neděle odpoledne, venku je hnusně a deprese se tiše vkrádá… když tu se na TV obrazovce objeví zajímavé obrázky jak z turistického katalogu a příběh, o kterém dopředu víte vše i to, že bude „happy end“. Nic víc od toho čekat nemůžete, němci to stejně s žádným hlubším podtextem nenatáčeli, tak si prostě užijeme nějaké to video z dovolené... Do podzimních dní není nic lepšího! ()

Mexiko (2005) (E04) 

"Oficiální text distributora" popisuje zjevně jiný film... alespoň částečně tedy určitě! Ale bylo to opět to, co jsem čekala... neděle, venku hnusně a v televizi běží další sladká blbost. Tentokrát mírně horší než předešlé, ale úkol splnila stejně obstojně - přiblblý úsměv diváků a "jedno oko nezůstalo suché" efekt. ()

Reklama

Reklama