Reklama

Reklama

Co kdyby...?

(seriál)
Trailer 2
USA, (2021–2024), 14 h 42 min (Minutáž: 29–38 min)

Tvůrci:

A.C. Bradley

Hrají:

Jeffrey Wright, Hayley Atwell, Chadwick Boseman, Dominic Cooper, Sean Gunn, Djimon Hounsou, Samuel L. Jackson, Toby Jones, Neal McDonough, Jeremy Renner (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Prvý animovaný seriál štúdia Marvel Čo keby...? nečakaným spôsobom prepisuje scenáre filmového vesmíru štúdia Marvel a prerozpráva slávne udalosti zo známych filmov. Seriál sa sústreďuje na najslávnejších hrdinov filmového univerza Marvel, pričom mnohým postavám prepožičali hlasy rovnaké hviezdy, ktoré si ich zahrali aj v hraných filmoch. (Disney+)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (102)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

U všech novějších MARVELovek si stěžuji, že nepřicházejí s ničím novým, jsou psány na jedno brdo a podobně... a vidím, že to byla značně přehnaná reakce, jelikož po shlédnutí tohoto seriálu musím konstatovat, že se MARVEL radši měnit nemělo. To, že to nebude nic světoborného, co by mě odzbrojilo a já zase jako malý kluk zíral s otevřenou pusou na to, co se na obrazovce děje, mi došlo hned po oznámení, že se MARVEL vesmír rozroste o jeden animovaný seriál. Napadlo mě něco ve smyslu ,,a do p*dele!''. Jo, animovaný spin-offy (sequely, či jak se tomu říká) fakt nemám rád. Nápad je sice pozoruhodný, však scénáře jednotlivých epizod zcela a velice vlezle překopávají původní filmy, postavy (které jsou vlezlé svým neustálým divným hláškováním) a rukopisy jejich autorů... a je to fakt smutný:(     ale občas se tam něco dobrýho našlo a i přes pár slabších věcí lze s klidem v mysli dát  5,5-6/10 ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě jakožto člověka nepolíbeného komiksy je celkový koncept hodně lákavý, ale v této podobě se nepodařilo jej přetavit v něco zapamatovatelného. Prakticky všechny díly jsou hodně uspěchané, animace jednoduchá a celkově seriál působí lacině. Celou dobu jsem si zoufal, že jsou jednotlivé epizody nezajímavé a nudné a pak tvůrci přijdou s předposledním dílem, který mi doslova vyrazil dech. Ať už to byly nádherné záběry a efekty nebo nekompromisní Ultron, který strká svou filmovou verzi hravě do kapsy. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jsou tu výborné díly (T'Challa Star-Lord, umírající Avengers, Zombies, fenomenální Strange, závěrečný dvojdíl), jsou tu díly průměrné až nezajímavé (Captain Carter - nádherný, ale nevyužitý nápad, Thor, Killmonger). Prostě některé nápady využity lépe, některé hůře, některé prakticky vůbec, ale hlavně ty slabší epizody šly nahradit nápady mnohem lepšími, si myslím. Co se týče dabingu postav, je to vyložené potěšení. Půlhodinovky skvěle utečou a i když se What If? skoro celou dobu tváří, že opravdu stojí stranou a jen řeší, co kdyby, i zde se ukazuje, že tyhle všechny reality nejspíš sehrajou velkou roli. Jako celek to je fajn, ale v tomhle případě jsem opravdu čekal víc. 80%. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Time. Space. Reality. It's more than a linear path. It's a prism of endless possibility, where a single choice can branch out into infinite realities, creating alternate worlds from the ones you know. I am the Watcher. I am your guide through these vast new realities. Follow me and ponder the question... "What if?" ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Kdyz Disney / Marvel oznamili koncem lonskeho roku svuj plan na nasledujicich nekolik let (Phase 4), tak jsem What if...? okamzite odmitnul jako nezajimavy projekt. Ale jelikoz mam Disney+ a mam to tu pod nosem, tak proc se nepodivat na neco, co nijak nenavazuje na MCU. Uvodni epizoda s Peggy Carterovou se mi libila a serial me zaujal, druha epizoda s Chadwickem Bosemanem jako novym Star-Lordem uz mi tak super neprisla - pusobilo to vic jako politicka agitka nez cokoliv jineho.. resp. proc zrovna on a ne treba Tony Stark, Bucky Barnes nebo Natasha 'black widow'?? Zajimavy pak bylo, ze v nasledujici epizode umirali "nejsilnejsi hrdinove" a Black Panther nikde... jestlipak to v planu bylo, ale kvuli jeho predcasnymu umrti to odmitli jako necitlive? Kazdopadne zbylych 8 epizod se te uvodni vubec nevyrovnalo a byla to vicemene nuda. A tresnicka na zaver: The Watcher (super mega badass spravce multiverse a 'pruvodce' serialem) je cernoch pripominajici kriminalnika George Floyda. Protoze BLM vy bily rasisticky kurvy! ()

Galerie (168)

Zajímavosti (143)

  • V této epizodě je zmíněn Cagliostro a jeho knihovna vědění. Cagliostro byl čaroděj, jehož žákem byl i Victor von Doom. Caglostro použil knihu zaklínadel „Darkhold“, která se objevila již v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. (od r. 2013) i v seriálu WandaVison (od r. 2021). (Frca)
  • Když Scotta zachrání plášť, řekne: „Wingardium Leviosa“. Jedná se o referenci na známé kouzlo z knižní a filmové série Harry Potter. (Kubaaa97)

Související novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

Přetáčky Doctora Strange zahrnují nová camea

21.12.2021

Úspěch Spider-Man: Bez domova a seznámení diváků s konceptem multiverz podle nových zpráv vedlo studio Marvel k rozhodnutí přidat do chystaného pokračování Doctora Strange pár nových cameo scén.… (více)

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

Obi-Wan a marvelovky až v roce 2022?

09.04.2020

Francouzská verze Disney+ vydala tiskovou zprávu, ve které oznámila detaily o chystaných seriálech pro streamovací službu. Kvůli pandemii koronaviru se produkce na většině seriálů musela zastavit a… (více)

Reklama

Reklama