Reklama

Reklama

Ochrana planety před žraločími tornády po pěti letech selhala. Nad Las Vegas se roztočí písečné tornádo, které s sebou opět přináší žraloky. Fin Shepard je nasazen do akce na záchranu planety. Tornádo se žene krajinou a zasáhlo i ropnou oblast. Texas je v plamenech. Další tornáda ničí vše, co jim stojí v cestě. Dobytčí, lávové, kamenné... a to nejhorší bude nukleární, které míří přímo na New York. Aston Reynolds, autor a majitel Astro X přišel na to, jak tornádo zastavit. Musí ho nějak ochladit, aby anuloval jadernou aktivitu. Existuje motor a kvantový generátor, který po spušětní zvedne vodu z vodopádů, nukleární hmota v tornádu se schladí a tím z něj udělá jen obyčejné tornádo, bez ničivé síly... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (95)

EmilieMel 

všechny recenze uživatele

Tento film se da ohodnotit bud jak totalni ubohost, protoze vsichni tvurci moc kourili, nebo jako mistrovske dilo, jak slatat vsechny nesmysly dohromady. Hodnotim jednou hvezdou, aby to nekoho nezmatlo, ale pravda je, ze jsem to videla az do konce, coz o necem svedci... Je tu spousta znamych tvari, jejichz jmena jste si nezapamatovali z jinych filmu, a zustane to tak i nadale. Vedecky tym, pecujici o stit, vypada jako komando z pornofilmu, nehlede na to, ze nektere dialogy ukradl scenarista z Cimrmanova divadelniho dilka Vitr z hor! ()

kysilkalukas 

všechny recenze uživatele

U filmů tohoto typu lze očekávat mnohé,člověk si na ty triku už tak nějak zvyknul.Ale když jsem koukal na tento film,lec v čem mě překvapil.A to jsem si myslel že už to ani nejde.Zajímalo by mě na čem jedou scénáristi toho filmu,a pak jak se někdo může nechat ukecat natočit takovej film.Když jsem koukal zezačátku si řikám budiž a pochvíli když jsem se začal ztrácet jako tornádo zrovna vede jestli lávový nebo elektrický to už jsem trochu nedával.A na konci defibrilátor ze žraloků....to už byl hodně těžkej kalibr.Sice je to totální zhovadilost,ale určitě se podívám na další díl.Já si snad i přeju aby nasadili při dalším díle ještě laťku o stupínek víš :-)) A čekám u čím přijdou autoři tentokrát. ()

Lucky001 

všechny recenze uživatele

Znova a ještě horší. Speciální anti-sahrknado-štít nefunguje, zase lítaj žraloci a to mají dokonce v sobě zapíchaný šutry. "Musíme zničit grand kaňon". Tornado strhne auto, vlak a bůhví co ještě, ale člověk pochoduje dál. Ohňádo a Nukleonádo? Áááááá. To ještě není vše: pohybově nenadaná Tara Reid? Ta, hlavně ať neběhá, to je hukot. Místo ruky pila, blade břity a světelný meč... A nadívaný žralok a shark-defibrilator. No to teda... ()

neexistuju 

všechny recenze uživatele

Dávám 1 hvězdu za to, že jsem se zasmála. Nevěřila jsem svým očím a měla jsem celou dobu pusu dokořán. Zvlášť scéna, kdy na konci použijí 2 žraloky jako defibrilator mě totálně ohromila. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Do čtveřice žraločí Stýv se všema zatočí. V poušti ještě nebyli, i tam je však pobili. V galaktickém Vesmíru dojde snad už ke smíru. Díky Stývoj s rodinou můžu na dovolenou. /// Až budu zase někdy u moře, tak než vlezu do vody, pořádně se rozhlídnu, jestli není poblíž Stýv. Protože kde je Stýv, tam je i žralok. Nasrali jste mě, že Scerbová tu neukázala svoje dva herecký talenty, ale naštěstí rychle dorostla juniorka Ňúmenová, takže ve vašem případě za odměnu sesírám na vás mocné Shitnado! ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepozerateľné od prvých dvoch sekúnd, kedy sa spúšťa nezvratný autoreflux. Tara Reid vyzerala naposledy dobre niekde v Sexy Party pred dlhými rokmi. Dnes má tvár homoida a polovičnú váhu, takže pripomína zábery z koncetračných táborov, aj z toho polovicu tvoria plastické materiály. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že trojka byla co se absurdity týče vrcholem, ale Asylum se i tentokráte překonalo. Problém je, že díky tomu nekonečnému sledu šíleností ztratila většina z nich svoje kouzlo. A je to škoda, protože některé nápady byly úžasně pitomé. Buď jak buď, tohle téma už je vytěžené, tak uvidíme, jestli si to Asylum uvědomí, nebo přijde ještě s pětkou. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem totální pitomost a té se mi dostalo vrchovatě. Tvůrci asi konzumovali hodně dobrý matroš u sledování videa, vše co si pamatovali z různých filmů splácali dobromady a našroubovali na Žralokonádo. Zábava na jednou použití, ale více jsem kroutil hlavou, než se smál. ()

Rocky88 odpad!

všechny recenze uživatele

I přes značné množství -nád je to ve finále velké shitnado, které postrádá větší shluk chujovin v krátkém čase. Chujovin je tu dost, nenechte se zmýlit, nicméně jsou roztahané po celém filmu v děsivě dlouhých intervalech a film tak postárá drive druhého dílu, který v celé sérii vyniká první a poslední čtvrthodinou, kam je napasováno skoro 100 % toho, co dělá tuhle sérii blbonád vyjímečnou. ()

Dagoussek odpad!

všechny recenze uživatele

Další díl a opět nezklamal, už titulky inspirovaných Hvězdními válkami mě dostal, pak tu najdete IronMenku Taru a samozřejmě dostatek tornád a vtipných momentů se žraloky. ()

Stružák odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je skoro čistokrevná parodie. Bohužel těch vtipů tam ale není tolik a ty z předchozích dílů už nějak nefungují. Člověk se tu tak baví už jenom nad grafickými efekty, které snad tvůrci vytváříte Malování. 🙄 Fakt už jsem si skoro rval vlasy hrůzou, když jsem viděl Taru jak pomocí trysek lítá nad vodopádem a zachraňuje děti ze sudu. 😂 ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Promiňte, ale tohle nefunguje ani jako parodie...ani bod za praštěnou akci si to nezaslouží. A těch trapných keců okolo! To se prostě nedá... ()

anatheman odpad!

všechny recenze uživatele

Další klenot, kde je hodnocení "odpad!" naprosto irelevantní. Opět se jedná o nezapomenutelnou jízdu. Kam se sere Marvel... :-) Zkrátka nutno vidět! Jenom škoda, že Nova byla na dovolené v Paříži. :D Zářivými body tohoto dílu jsou hlavně všemožné varianty -nád; především u ropnáda a kamenáda jsem přímo uchcával. Také nezapomenu na trénink neohrožené bojovnice April. Pokud někdo považuje Imperator Furiosu z posledního Mad Maxu za nejlepší ženskou hrdinku poslední doby, rozhodně doporučuji zhlédnout tento film a následně přehodnotit názor. Jsem taktéž rád, že jsme se setkali s tradičními (a trefnými) komentáři televizních hlasatelů, kteří tuto úchvatnou mozaiku doplňují do naprosté dokonalosti. No a hlášky? Opět na vytesání do stél! Dočkáte se i mnohých parodií - dokonce i na Terminatora, což rozhodně padlo na úrodnou půdu. Závěr je po vzoru předchozího dílu otevřený a vybízí k dalšímu pokračování, na které se s vroucí radostí jedině těším! :-) ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Mno, tak to bylo žralokonádo, krávonádo, lávonádo, bleskonádo, pískonádo a kdovícoještěnádo. Když už takhle někdo točí parodii, i tak by to mělo mít alespoň trochu inteligence a humoru. (Což postrádám i tady při tom hodnocení) Tady v tom nebylo vůbec nic a ještě k tomu to snad na závěr slibovalo další...ehm...díl. no Satanuj lofasi, stůj při nás! ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád, když se u filmu cítím trapně. Na předešlých dílech bylo alespoň něco vtipnýho, nějaká strašně wtf scéna, která je legrační. Jenže u čtyřky jsem se cítil fakt jen trapně. Tara je hnusná a přijde mi, že to nebaví už ani Iana a jde do toho jen kvůli šeku (což taky přiznal u prvního dílu). Nevtipná srágora. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Blejt. Doblejt. Znova blejt. Sežrat to vyblitý a pak to zase vyblejt. Opakovat po celou dobu filmu. Takové to bylo... ()

Reklama

Reklama