Reklama

Reklama

The Morning Show

(seriál)
  • USA The Morning Show
Trailer 1
USA, (2019–2023), 27 h 40 min (Minutáž: 46–66 min)

Hrají:

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Billy Crudup, Nestor Carbonell, Gugu Mbatha-Raw, Mark Duplass, Bel Powley, Karen Pittman, Victoria Tate (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Nahlédněte v nekompromisně upřímné dramatu nominovaném na tři Zlaté glóby do moderního pracovního prostředí pohledem lidí, se kterými vstává celá Amerika. (Apple TV+)

Recenze uživatele pallok k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2019) (S01) 

The Morning Show, séria 1, dráma, hlavné protagonistky Jennifer Aniston, Reese Witherspoon. Kdesi som dokonca čítal, že komédia. Určite problém seksharašment je dobrou témou ak ide o film, kde sa niečo začne a o hodinku-dve aj skončí a keď je ten koniec predvídateľný či nie, film skončí a s ním aj príbeh. Ako príklad uvediem Škandalózne odhalenie (Douglas-Moore) či notoricky známy Basic Instinct (Douglas-Stone). The Morning Show je presným opakom toho, čo nám ponúkajú spomenuté filmy, je to straaaaaašne rozťahaná hustá konverzačka síce nabitá hereckými esami prvej kategórie ale v reáli sú ženské roly zverené dvom preafektovaným hviezdam holyúdu, ich pišťanie v dialógoch mi trhalo ušné laloky aj s bubienkami, kladivkami a slimákmi dokopy. Celkom som rád, že nie som anglicky hovoriaca väčšina – celý život kvaňhať s knedlíkom v hube – to musí byť niečo strašné! Nuž, je niečo zhnité v tomto štáte Americkom, po zhliadnutí S01E03 to zatiaľ vyzerá na 1* = nepáči! A situácia sa nezmenila ani po zhliadnutí záverečnej epizódy s číslom 10. Celkove si myslím, že z danej témy sa dalo vytrieskať podstatne viac, dve škriekajúce opice nezachránili nič, naopak skazili všetko čo mohli, jedinú pozerateľnú postavu v podaní saksofonistky Gugu Mbatha-Raw tvorcovia seriálu obetovali aby mohli ponúknuť ďalšiu sériu – úbohé. Pri mojom špeci známkovaní – všetko alebo nič seriálu sa nakoniec ušlo ** 33%. ()

Chaos je kokain dneška (2019) (S01E03) 

The Morning Show, séria 1, dráma, hlavné protagonistky Jennifer Aniston, Reese Witherspoon. Kdesi som dokonca čítal, že komédia. Určite problém seksharašment je dobrou témou ak ide o film, kde sa niečo začne a o hodinku-dve aj skončí a keď je ten koniec predvídateľný či nie, film skončí a s ním aj príbeh. Ako príklad uvediem Škandalózne odhalenie (Douglas-Moore) či notoricky známy Basic Instinct (Douglas-Stone). The Morning Show je presným opakom toho, čo nám ponúkajú spomenuté filmy, je to straaaaaašne rozťahaná hustá konverzačka síce nabitá kvázi hereckými esami prvej kategórie ale v reáli sú ženské roly zverené dvom preafektovaným hviezdam holyúdu, ich pišťanie v dialógoch mi trhalo ušné laloky aj s bubienkami, kladivkami a slimákmi dokopy. Celkom som rád, že nie som anglicky hovoriaca väčšina – celý život kvaňhať s knedlíkom v hube – to musí byť niečo strašné! Nuž, je niečo zhnité v tomto štáte Americkom, po zhliadnutí S01E03 to zatiaľ vyzerá na 1* = nepáči! ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Stranger Things a další zastavují produkci

Stranger Things a další zastavují produkci

14.03.2020

Jak se situace okolo koronaviru mění často i z hodiny na hodinu, tak se mění i postoje jednotlivých studií či producentů. V praxi to znamená akorát to, že s přibývajícím časem se nejen odkládají již… (více)

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Reklama

Reklama