Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pôvodný seriál Ms. Marvel od štúdia Marvel predstavuje Kamalu Khan, násťročnú americkú moslimku, ktorá vyrastá v Jersey City. Kamala, nadšená hráčka a vášnivá autorka fan-fiction, je megafanúšička superhrdinov s bujnou fantáziou, najmä čo sa týka Captain Marvel. Kamala cíti, že nezapadá v škole a niekedy dokonca ani doma, až kým nezíska také superschopnosti ako hrdinovia, ktorých vždy obdivovala. Život je predsa lepší so superschopnosťami, no nie? (Disney+)

(více)

Recenze uživatele drackula k tomuto seriálu (7)

Ms. Marvel (2022) 

Pohodová teenage jednohubka, ktorej podkopáva nohy nevyrovnaný scenár. Sú pasáže, kedy sa skoro nič nedeje a neskôr príbeh postupuje ako z rýchlika. Ms. Marvel má ale množstvo vizuálnych a hudobných nápadov a vôbec mi nevadilo, že sa jej schopnosti odklonili od komiksu. Seriál si svoju cieľovku našiel. A to je asi najdôležitejšie. Disney plus ()

Trable mileniálů (2022) (E01) 

Príbeh sa rozbieha strašne pomaly a jediné čo to drží nad vodou je vizuál. Farebné ladenie a množstvo drobných komiksových nápadov udržali moju pozornosť. Dúfam, že sa to postupne rozbehne. 60% Disney plus ()

Vzplanutí (2022) (E02) 

Konečne to chytilo trošku švih, lebo potom rozporuplnom úvode, som sa musel do druhej epizódy trošku nútiť. Teenage ladenie z toho kričí a je logické, že to nesadne každému. Mne sa ale stále páči farebnosť a iskra ktorú to mám. A samozrejme zaujímavé je aj kultúrne zasadenie. 70% Disney plus ()

Předurčení (2022) (E03) 

Z tejto epizódy išla veľmi pozitívna energia a to najmä vďaka svadbe. Potešila ma tiež akcia, ktorá konečne začala ako tak využívať Kamaline schopnosti. Na druhú stranu škoda toho šokujúceho odhalenia, ktoré bolo trochu ako päsť na okolo. 70% Disney plus ()

Dýky z Karáčí (2022) (E04) 

Akcia, superhrdinské záležitosti a veci medzi dimenziou a dimenziou sú super, ale scenár, ktorý to má prepájať písal asi niekto, kto nechodí moc medzi ľudí. Karáčí má 15 miliónov obyvateľov, ale nie je problém sa tam stretnúť vždy s tým, koho je nutné stretnúť. Raz, dvakrát, trikrát - vždy keď je scenárista lenivý. A záver? No neviem kedy sa dokopem k ďalšej epizóde. 50% Disney plus ()

Tehdy a teď (2022) (E05) 

Na konci minulej epizódy som sa trochu zľakol, ale nakoniec ma táto historická vsuvka vcelku bavila. Dokonca mi napravila chuť po minulej epizóde. 70% Disney plus ()

Nic není normální (2022) (E06) 

Finále už bolo opäť o Kamale a jej partii. Ako celok úplne v pohode, len ma trochu vyrušovalo to "dvojité" finále. Plus "vybavenie" hlavného záporáka bolo strašne easy. 70% Disney plus ()

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

23.10.2022

Disney si svůj talent hýčká, a tak nyní režisérka dvou epizod Ms. Marvel a předtím dvou pákistánských animáků 3 Bahadur a 3 Bahadur: Rise of the Warriors Sharmeen Obaid-Chinoy dostane příležitost,… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama