Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Pôvodný seriál Ms. Marvel od štúdia Marvel predstavuje Kamalu Khan, násťročnú americkú moslimku, ktorá vyrastá v Jersey City. Kamala, nadšená hráčka a vášnivá autorka fan-fiction, je megafanúšička superhrdinov s bujnou fantáziou, najmä čo sa týka Captain Marvel. Kamala cíti, že nezapadá v škole a niekedy dokonca ani doma, až kým nezíska také superschopnosti ako hrdinovia, ktorých vždy obdivovala. Život je predsa lepší so superschopnosťami, no nie? (Disney+)

(více)

Recenze uživatele warrenur k tomuto seriálu (3)

Ms. Marvel (2022) 

2hou epizodou som to ukoncil. Dovod? Kym prvy, petrofarebny ponukne aspon stereotyp a takmer stand-up vystupy indicko-pakistnskej rodiny, dalsia epizoda uz neponukla ani len chytlavu pesnicku, ci nejake nekorektne stereotypne azijske joke-y :D. Cringe like hell a hlupucky scenarik. Jedna sa rozohodne o zalezitost pre nastrocne publikum. My ostatni si tu neprideme prakticky na nic. Niekomu mozno parodia na vzdusne zamky, bollywood, ci len poblaznene "mlade masko" ucarovalo. :) . Pre mna vsak strata casu a druhy bol zaroven i posledny diel. Neodporucam. ()

Trable mileniálů (2022) (E01) 

Otvorit to vynikajucim Blinding lights s 80-kovym vibe-om od The Weeknd bol genialny tah. Ano, dalsia haluska urcena primarne pre deti a teda uplne mimo moj zaujem, ale pacilo sa mi stereotypne nahliadnutie do indickej/pakistanskej rodinky, zvlast mamina je perfektna. Skoro, akoby som obcas bol sledoval stand-up. Dcerenka - 16rocne kacatko s hlavou v oblakoch, nuz tak s nou sa stotoznia len dospievajuce dievcata. Pacila sa mi tradicna pesnicka pri nakupovani s maminou Ko Ko Koreena od Ahmeda Rushdi-ho. Grafici sa vyhrali s digitalnymi kresbami, grafity, ci textami a ich zobrazovanim na ploche v realnom svete.  O tych neohrabanych kacatkach a chlapcoch s akne, z ktorych zrazu boli hrdinovia....meh. Uplny zaver ma vsak trosku zaujal, tak som zvedavy, co za organizaciu - hladajucu ludi so schopnostiami, co tu uz btw. bolo "milionkrat", to su tentoraz. Potesila Alysia Reiner na tych par sekund.  Hrala tu nadrzanu mrsku riaditelku vazenia v Orange is the new black. Inak hlupucke, detinske farebne a naivne.  35% Ak nie ste cielovka, vyhnut sa oblukom, hoci si tu mozete najst zaujimave drobnosti. Dam tomu este jednu sancu. ()

Vzplanutí (2022) (E02) 

Tento diel uz neponukol ani len chytlavu pesnicku, ci nejake nekorektne stereotypne azijske joke-y :D. Cringe like hell a hlupucky scenarik. Tato epizoda potvrdila, ze sa jedna o zalezitost pre nastrocne publikum. My ostatni si tu neprideme prakticky na nic. Niekomu mozno parodia na vzdusne zamky, bollywood, ci len poblaznene "mlade masko" ucarovalo. :) . Pre mna vsak strata casu a posledny diel. ()

Související novinky

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

Star Wars film Damona Lindelofa našel režisérku

23.10.2022

Disney si svůj talent hýčká, a tak nyní režisérka dvou epizod Ms. Marvel a předtím dvou pákistánských animáků 3 Bahadur a 3 Bahadur: Rise of the Warriors Sharmeen Obaid-Chinoy dostane příležitost,… (více)

Marvel oznámil Multiverse ságu

Marvel oznámil Multiverse ságu

24.07.2022

7. listopadu 2025, tohle datum si zapište do kalendáře, než se ještě třikrát změní, protože v tento den vstoupí do kin závěrečný snímek nejen šesté fáze MCU, ale taky čerstvě oznámené (a už nějakou… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama