Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Po filmu Jamese Gunna Sebevražedný oddíl sledujeme pokračování příběhu postavy Johna Ceny. Tento okouzlující a arogantní muž věří v mír za každou cenu, bez ohledu na to, kolik lidí bude pro jeho dosažení muset zabít. (HBO Max)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (187)

Fr 

všechny recenze uživatele

„KURVA, DO ČEHO JSME SE TO ZAPLETLI?“ … „ZACHRAŇUJEME SVĚT PŘED MIMOZEMSKOU INVAZÍ. TO JSME VŽDYCKY CHTĚLI!…“   Nečekejte žádnou Marvelovku! Ani ty fóry kurva nejsou… prostě jsou jiný a i já mám někdy problém to zpracovat. Kdyby nic, tak je to aspoň „R“kovej seroš. A Peacemaker, chlápek co miluje mír bez ohledu na to, kolik mužů, žen a dětí bude muset zabít, „R“kovej hrdina. Takže spíš slaboduchá zábava pro ty, kteří jsou schopni po sobě – jen tak z legrace, házet dynamitem. Nekonvenční seroš, kterej se mi nedostal pod kůži, ale i díky tomu, že ví kdy skončit, bavil.     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju týmovky plný nesehranejch kreténů. 2.) Zabíjím pro mír! (My víme, Vladimíre…). 3.) Zjistím, že „Motýle“ jsou nebezpečný.  ///  Thx za titule „titulkomat“.             PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  ne ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená kadence černého humoru a vymazlených hlášek, které precizně doplňují bláznivě vtahující příběh. Tak přesně takto lze v jedné větě popsat seriálový spin-off Peacemaker od režiséra Jamese Gunna, jenž na rytmických vlnách glam metalu přináší svůj osobitý styl i do vesmíru od společnosti DC. Přičtěte si k tomu všemu ještě výborné obsazení v čele s Johnem Cenou a dostanete něco, co Vás donutí dokoukat celý seriál na jeden zátah. Pokud tedy máte rádi režisérův typický rukopis, ve kterém si absurdita podává ruce s genialitou v dokonalé harmonii, tak u tohoto počinu určitě chybu neuděláte. Tohle se totiž vážně hodně povedlo. Výborná práce! PS: Pomyslnou třešničkou na dortu je pak účast Roberta "T-1000" Patricka! (HBO Max) „I made a vow to have peace no matter how many people I have to kill to get it.“ ()

Reklama

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 85 %. Z nenápadného černého koně komiksové TV sezóny zábavnějším počinem, než cokoliv z toho, co v poslední době nabídl konkurenční MARVEL. - Za úvodní intro se mi chce přidat samostatnou hvězdu navíc. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Peacemaker je rasistický superpadouch, né to neni. Peacemaker je čestný superhrdina, né to taky neni pravda. Peacemaker je drsný anthrdina, bohužel i tady je odpověď ne. Tak co je vlastně zač, ten Peacemaker ? Tak to neví ani on sám, jeho otec ho táhne dolů, sám Peacemaker by se rád viděl mezi těmi dobrými, ale jeho metody sou neortodoxní a to do takové míry, že nedokáže být ani antihrdinou. Když se podívám na to, kolik sem viděl filmů a seriálů s Johnem Cenou a jak sem je hodnotil, tak se nedá říct, že bych byl velký fanda tohohle chlápka s velkým srdcem. Ve druhém SS byl do určité doby zajímavým a pak si to celé zkazil, ale to že s ním vznikne seriál to bych nečekal. A to že se mi bude líbit, tak to bych už vůbec nečekal, ale je to hlavně zásluhou Jamese Gunna a Johna Ceny, kteří tomuhle seriálu dávají hodně. Gunn po režisérské a scénáristické stránce, kdy je fakt vidět že Gunn vyrůstal na osmdesátkových hororech a Cena který má, opakuji má herecký talent a během seriálu, jeho postava projde zásadní proměnou. Opravdu bych nečekal, že John Cena, chlápek který ať už ve filmech a nebo v WWE vždycky působil, jako největší egoistický mačo chlápek, který slabé emoce zabil a zůstali mu jen svaly a drsnost, v tomhle seriálu předvede herecký výkon, který stojí za povšimnutí. On furt tedy hraje toho drsňáka se svaly, ale díl po dílu, se dostáveme pod povrch a vidíme jeho skutečné já, které neni úplně tak drsné. Ale i zbytek postav, zde má hloubku a nejsou to jen panáci, co dělají Peacemakerovi křoví a za těch osm epizod, sem si vlatně velkou většinu i oblíbil. A snad i hlavního záporáka, který má něco do sebe a jeho myšlenka a vize neni úplně zlá, jen je špatně provedena. Seriál se mi po všech stránkách líbil, hudba, akce, postavy a vývoj děje, který má pár solidních zvratů. Jo ta hororová scéna, kdy se skupina motýlů usmívá, na tu jen tak nezapomenu. PS : Ti kteří se nedokáží smířit s tím, že seriál má úspěch a celý DC svět se ubírá, né úplně tím směrem jakým by si přáli, toť jest "epická temnota" neboli "Zack Snyder a jeho epicky temný svět" tak tihle lidé fakt nestojí za pozornost a to v žádném směru. ()

Bordoshut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10 – Peacemaker stojí a padá na humoru. Někdy je ho tak akorát, někdy už je ho příliš. Zvlášť ke konci mi připadalo, že to neustálé hláškování a předstírání debility zbytečně kazí gradaci, atmosféru a člověk vůbec nemá pocit, že show směřuje k nějakému velkému finále. Neberte mě špatně, neskutečně jsem si tuto všemi mastmi praštěnou jízdu užil – taky dávám slabších 5*. Ovšem čeho je moc, toho je příliš, jak praví moudré české úsloví (anebo jsem si to právě vymyslel). James Gunn jaksi nechápe, že humor je jako koření, je strašně fajn, když tam je (já osobně zbožňuju všechna pořádně kořeněná jídla), ale když se to s ním přežene, není to zkrátka ve prospěch věci. Spoilerový útržek: Prvních 7 epizod je ještě fajn, ale v té 8. se protagonisté rozhodnou, že to budou brát vážně a jedou tedy zachránit svět. Přesně to je ten moment, kde by měl nějakým způsobem končit humor (případně být jen v malých dávkách). Byl by to přece i pěkný charakterní vývoj postav. – Ale NE. Humor pokračuje na plné pecky. Už když v tom autě na začátku 8. epizody pustili nahlas rock, tak mi bylo jasné, že tohle u mě bude skřípat. A skřípalo. Když svěřili osud celého lidstva do křídel orla, nedávalo to žádný smysl. Když orel selhal, helma spadla někam do lesů a oni řekli něco na způsob "No nic, jdeme ji hledat!" jako by šli někam na houby, chtěl jsem si rvát vlasy... Ale hádám, že konec dobrý, všechno dobré. O Peacemakerovi jako takovém: Parádní hudba. Úsměvné intro. Skvělé souboje. Fajn postavy. Těch už na mě bylo trochu moc. Nebýt humoru, který jaksi eliminoval stres z jejich nadbytku a přiměl mě nad tím kdovíjak nepřemýšlet, zřejmě bych řekl, že je to překombinované. Takhle v pohodě. Zajímavý fakt: Na seriálu se vystřídalo překvapivě mnoho režisérů, každý si navíc uhamounil vlastní epizodu. Těžko říct, jestli to nějak ovlivnilo podobu seriálu, popravdě jsem si toho při sledování ani nevšimnul. Sebevražedný oddíl (2022) jsem viděl, tam to s tím množstvím humoru Gunn odhadl lépe. Verdikt: "Vtipné zpestření superhrdinského žánru." ()

Galerie (73)

Zajímavosti (37)

  • SPZ auta, ve kterém jedou rasističtí příznivci White Dragona, je 14WRDS, což je odkaz na termín 14 slov (14 words) spjatých s bílými nacionalisty, a jedná se o čtrnáctislovný slogan, který formuloval americký zločinec a příznivce bílé rasy David Lane. (NiWi)
  • Peacemaker se poprvé objevil v komiksu „Fightin' 5 #40“ z roku 1966. (kickwait)

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama