Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odmítám dlouhodobé pobyty mimozemšťanů ve svém domě. I tohle divné, hnědé, držkaté, chlupaté, chobotnaté ... Alf ke mně může jenom přijít, pobavit a zmizet dřív, než mi sežere zásoby na zimu. A jestli ho načapám, jak mi užírá chipsy, tak ho nakopnu do sedacího orgánu tak, že mine Melmec o tři miliardy světelných let. Ale pokud bude jenom glosovat dění ze svého svérázného úhlu pohledu, tak mu nějakou tu kočku nebo velblouda ke svačině seženu. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Ak chcete natočiť sitcom o mimozemšťanovi, tak to nesmie byť zelený mužíček s mazľavou kožou, ale najlepšie niečo malé, chlpaté so svojráznou osobnosťou, a tou ALF rozhodne je. Jeho nevšedný pohľad na pozemský život, vyvoláva radu komických situácií, na ktorých sa divák schuti zasmeje. Vynikajúci kultový sitcom, ktorý nikdy neomrzí. ()

Reklama

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Dokonalé spojenie zaujímavej témy a situačného humoru. Alfov sarkastický humor proste nemá chybu a na každú časť som sa vždy tešil ako malé dieťa. Malý chlaptý príživník z planéty Melmac, ktorý sa správa v cudzom dome ako vo vlastnom a uštedruje svojim obetavým hostiteľom pri každej príležitosti jednu uštipačnú poznámku za druhou. Aby to nebolo všetko, svojou neschopnosťou systematicky ničí interiér domu a na kocúra Luckyho pozerá ako na gastronomickú lahôdku. Skrátka jeden z najlepších sitcomov ever. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tento sitcom budu vždycky srovnávat s "Krok za krokem". Podobný, inteligentní humor, založený převážně na situacích u jídelního stolu. Asi jediný Jirákův dabing, kdy se mi hlavou nehonily myšlenky o hovnech,kokotech,prdelích a úkladných vraždách, tohle mu sedlo......................moje hodnocení = 8 z 10. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Robí to tá kopa chlpov so všetečne vytŕčajúcim rypákom naschvál alebo to nerobí naschvál? Túto otázku nebudem mať nikdy zodpovedanú a takto mi to vyhovuje. Ale neviem si predstaviť, ako možno ten seriál doceniť bez dabingu s pánom Dančiakom. To ani Filipovský neurobil pre našinca toľko, čo on, pretože aj Funes sám je fajn. Alfa sme ale vyhrali. Diky Stano! ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Paul Fusco vymyslel postavičku nosatého mimozemšťana ešte skôr, ako sa z neho stala televízna hviezda. Vytvoril Alfa ako hračku a občas s ním nečakane strašil návštevy. (krasomama)
  • Alf sa hýbal vďaka trom bábkohercom, kvôli ktorým kulisári vyrobili do drevenej dlážky niekoľko poklopov. Alfove ústa, reč a jednu labku ovládal autor seriálu Paul Fusco, ktorý dokonca natočil prvých šesť dielov. Ďalší bábkoherec mával druhou labkou a tretí riadil grimasy tváre a pohyby uší. (Raccoon.city)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno