Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (203)

Rychleji odpad!

všechny recenze uživatele

Totální bulvár. Ačkoliv o sobě tvrdí, že jako jediný tvrdí pravdu, není to tak přátelé ... Jenom další program, který byl založen pro pochlebování Prima lidí (Krampol, Hanychová, Bartošová atd.) a shození lidí ostatních televizí (Mareš-škoda, že si na to ještě sám nahrává :D). Nelze brát vážně. Mimochodem krásná ukázka manipulace lidmi ... Televize zase ukazuje jen to, co "máme vědět". Pořad, kde rezignuji na naivní myšlenku o divákově inteligenci. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Předem se omlouvám za lechce přisprostlý komentář. Po nikom však nevyžaduji a ani nikoho nenutím, aby si ho četl. Prostě nepatřím k těm lidem, kteří chtějí vědět, který debil s kterým magorem zrovna spí, který kripl si nechal něco zmenšit, který imbecil si nechal něco zase zmenšit, který čurák má nový dům, který zmrd má nové auto, který trotl už nemá vůbec nic, která kurva zase něco ukázala a další podobné zbytečnosti. Nedovolím si otitulovat lidi, kteří se na tento nesmysl dívají, protože se to týká i lidí mi blízkých. Každopádně takových lidí ze srdce lituji. Master odpad. ()

Reklama

tommy187 odpad!

všechny recenze uživatele

Načo hodnotiť takéto, napadlo ma slovo "geňoviny", keď všetci veľmi dobre vieme aké hodnotenia si zaslúžia. Šup, nakukne pani Bartošová, Mojsejová, Stašová či Ridi a rovno pekne rýchlo skĺzne do hnusného odpadu, nič iné si ani nezaslúžia. A čo tu napísali VIP? Súhlasím majú pravdu - VIP odpad. 1% (za všetky tie rozosmiate tváričky) odpad! ()

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Opět svěží nálož propečených novinek ze světa showbyznysu, . . . kde mladí, krásní a zfetovaní dřou každým dnem jak kdyby měl být tím posledním v jejich strastiplném životě plného koksu, rozbitých sporťáků a emocionálně rozvrácených vztahů i záletů. A opět si nechám zajít chuť po to být v obraze, jaké měl tentokrát Míša Davídku trencle na své párty, když každý ví, že byly jsou a budou rudé. ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Beru to jako náhradu za "zvířátko na konec" a vyjímečně se tento pořad snést dá. Sympatické je, že se tvůrci nezaměřují jen na zprávy typu "kdy kdo kde s kým a jak", ale řeší se i premiéry českých filmů a občas některý režisér plácne nějakou zajímavost z natáčení. Jen ta moderátorka by potřebovala vyměnit. I když chápu, že žít s nálepkou "ta Gottova ženská" nemusí být zrovna lehké. Otázkou je, zda je nálepka "ta káča z VIP zpráv" posunem k lepšímu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama