Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (203)

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím proč se Prima chce prezentovat zrovna pořady jako je tato, přijde mi do očí bijící jak se snaží dohánět Novu a používají na to pro mě opravdu divné zbraně. Tenhle pořad je z větší části zaměřen na dámské publikum (to snad nemůže popřít vůbec nikdo) o kterém si myslí, že je skutečně hloupé, protože jinak si to nedokážu vysvětlit. Chápu občasný zájem o život některých lidí, budiž, ale že bych na to musel koukat každý den a hlavně na celý pořad, když to co člověka zajímá se dozví z dvouminutového klipu a zbytek je prostě odpad. Jde skutečně o bulvární septik který pomalu přetéká, kdyby se stejná pozornost věnovala něčemu záslužnějšímu jako třeba medicíně nebo vědě, nežli snobským večírkům vyhaslých hvězd, bylo by na světě hned krásněji. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Debil, blbeček, debil, blbeček - jenom tamhle vzadu sedí dva blbečci vedle sebe....tak po Top star magazínu máme další jímku, naplněnou po okraj lidskou jednoduchostí a debilitou, když si tak čtu nahoře tu řadu dam, marně pátrám,která z nich je větší debil................moje hodnocení = 0 z 10. ()

Reklama

Hyger odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jednu část. Musím Primě gratulovat, vysílat bulvár a drby o českých "celebritách" na závěr večerního zpravodajství, to se může stát jenom v Čechách. HNUS. Jestli se na to ještě někdo dívá, tak se kupodivu ani nedivím. Ideální zábava pro lidi, kteří se bavili u Vyholených a Big Brothel(a). ()

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že bulvár se na nás valí ze všech stran a vzhledem k tomu, že Prima má už Top Star, tak mi tohle přijde úplně zbytečné. Stejně nezajímavé pitomosti jako v Top Staru a ještě k tomu v nepěkném studiu (ne že by někde na Primě bylo nějaké lepší). Působí to hodně uměle celé, výkony moderátorek taky neoslní....Asi by se nic nestalo, kdyby tahle nastavenina zpráv nebyla. ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi 17 vteřin a vlastně jsem toho z tohoto pořadu viděl více z upoutávek na tento pořad než z pořadu samotného.. Velmi mě to nutí použít mé oblíbené slovo - DEMENCE. Přál bych si, abych se za vulgarismy, které kolují mými mozkovými závity nemusel stydět a mohl je zde v klidu vypsat... Ale krom toho, že bych si nepomohl, bych byl možná označen za nesvéprávného devianta s extrémně chorou duší... Ale alespoň něco bych možná mohl...hmm..ok.. ..tvůrce, scénáristy, dramaturgy i účinkující bych zmučil (tozn. k smrti) tím, že bych na ně použil metodu z Mechanického pomeranče - byli by NUCENI sledovat sami sebe v různých těchto pořadech v hodinové smyčce až do své smrti.... Mohlo by to býti opravdu, ale opravdu velmi dlouhé a kruté... Jen dotyčný jedinec, v místnosti 3x3 metry, připoután ke křeslu, horní víčka přilepená k obočí, před ním obrazovka... Nic víc, jen dlouhé utrpení... OK, připouštím, nejsem uplně normální... Protože ta představa mě téměř vzrušuje... ...jooo, mam nápad, udělal bych z toho novou reality show... Jmenovalo by se to: ´´Nekonečně dlouhá a trpká smrt lidí z VIP zpráv v přímém přenosu!´´ Každý týden jeden tvůrce a jedna celebrita. Ale samozřejmě každý ve své místnosti... Podtitul každého dílu by byl - Saw XXL a číslo dílu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama