Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Recenze (159)

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Absolutně dokonalé...u jedničky sem se nepřestával válet po zemi a vidět šplhat žraloka to prostě stojí za to a nápad je fakt originélní ..dvojka byla slabší, ale rozplácnutá černice velkým skvrnitým je taky fajn.....ovšem číslo 3 to je high octanem nadupaná dvoumotorová řež, která Vám nedovolí odtrhnout očička od tohodle másterpísu a konečnej porod je fakt síla...tekly mi proudem slzy velký jako angrešt a bránici sem měl tak rozcupovanou že sem uvažoval o kontrolce:-) a k hercům tak před těmi smekám...točit tohle a mít u toho vážnej xicht je umění zábavy.....a pro pseudointelektuály nečtěte to a ani se na to nedívejte...máte hlavičky příliš vražené v prdelkách a svatozáře utažené tak že se nejen nedovedete bavit,ale ani neumíte ocenit kvalitu,která se stává kultem a váš smysl pro humor chcípl dříve než mrtvé moře onemocnělo ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Shark hero opět na scéně. Tentokrát je to lepší, než byla dvojka. Účel světí prostředky, a tak vznikl nádherný mišmaš, při kterém se divák láme smíchy. Žraloky potkáváme na každém kroku, dokonce napadnou i raketu ve vesmíru. Proč ne. Tečkou je pak pohodový porod při nouzovém přistání z vesmíru přímo v břiše žraloka. No, hrozná věta, ale je to tak. A proč ne. Jen to chtělo ještě trochu přitáhnout šrouby do absolutního absurdna. Mně se to zdálo málo... ()

v.indruchova odpad!

všechny recenze uživatele

Proč někdo nepřipsal komedie/ scifi? To snad ani nemůže někdo brát vážně ne? XD. ALe až na pár vět, když člověk zvedne koutky, je to ztráta času. Scénárista bylo zvrhlé dítě? GoD bless Amerika. Přiznávám se, nedalo se na to moc dlouho dívat. ()

cobraSK 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že milovníci filmového trashu hodnotia tento kúsok zámerne vysoko. Ano, je to trash najvyššej úrovne, ale stále je to len odpad. Takže dať tomu ****, to je dosť mimo. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Tak nám z toho, zdá se, vznikla taková pěkná tradice, že se jednou za rok hezky sejde Ferrante s Levinem, Zieringem a dalšíma vtipálkama a pořádně se odvážou. A doufám, že jim ještě pár sezón nedojdou naprosto megaúchylný nápady, který nepopíšu, ptže nechci spojlérovat. Epické finále s dopadem uzenáče, prošvihnutým porodem a plukovníkem na měsící trumflo úplně všechno, co kdy bylo i nebylo vycucáno z palce - poslední čtvrthodina mi málem urvala bránici. A to jsem byl, prosím, handicapován tím, že jsem byl donucen shlédnout českou verzi, ve které 5 postav dabuje Hájek a dalších 10 Maxián, což by naprosto deklasovalo úplně cokoliv. A ty obrázky v hlavě, co po tomhle šíleným twisteru zůstanou... Od akcí s nepochybně aspoň 20ti karátovou zlatou motorovou pilou až po žraloka odevzdaně se flincajícího v oblouku horské dráhy přímo šňůra perel! :-D Mmch žasnu, že některým z vás dokonce začíná docházet, že to celý je vlastně sranda - já věděl, že to nakonec někomu i dojde. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Musím dát o jednu hvězdičku víc, než u předchozích dvou veledíl. Tvůrci totiž pochopili, že taková debilovina by si zasloužila být více komediální. No a trojka je tedy skutečně obohacena o několik vtipnějších scén, i když žádná komedie to pořád není. Škoda. Ale pořád lepší než drátem do oka. Záběr s vlajkou parodující slavnou válečnou fotografii nemá chybu. Ke dvěma hvězdičkám mě přesvědčila i geniálně trápná cool scéna, kdy vystupuje Steve Sanders z vody a tváří se jako Rambo, zatímco kolegině po jeho boku napodobuje sexy výraz nadržené fotomodelky z Playboye (samozřejmě jen ve spodním prádle). Málem jsem se pochcal smíchy, když ti dva vylezli z vody a ona se pak otočila k turistům zády, aby ukázala na kameru dokonalý zadeček v tangách. Jistěže v následujícím záběru už byla zase oblečená. No prostě nádherně ujetá akční hovadina bez náznaků logiky. ()

funik 

všechny recenze uživatele

Tak toto dielo posúva hranicu dementnosti až do výšin vesmíru. Fakt som nevedel či sa mám smiať alebo plakať, tak som si ako kompromis zvolil plakanie od smiechu. ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Děláte si prdel? Jak může někdo týhle sračce dát 4 hvězdy? A kterýho zfetovanýho debila napadlo, že by mohli "pršet žraloci"? ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Utrpěl jsem cca hodinu a půl všech tří dílů dohromady a skutečně nechápu z jakého důvodu toto dílo vzniklo? Vážně se tvůrci domnívali, že tento paskvil někoho zaujme? Pokud někdo pochopil záměr tvůrců, prosím, ať mi napíše vysvětlení.. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Je to už trošku nastavovaná kaše, ale bavil jsem se pořád. Nepočítejte s nějakou logikou - je to jen zábava. Nastartujte motorovou pilu a hurá na létající žraloky! Citát: "Jak můžou žraloci přežít ve vesmíru?" "A jak můžou přežít v tornádu?" ()

Yamatosan 

všechny recenze uživatele

Každej snad viděl jedničku. Typický Asylum brak, i když konečně s aspoň trochu originálním nápadem. Dvojka to samý bez originality. Ale takhle trojka, kterou jsem si v silném záchvat masochismu pustil, ta je jiná - ono je to fakt vtipný! A ty nápady, ty nápady! Když už jsem si myslel, že mě nedokážou překvapit, tak přijde i na Asylum extrémně WTF vesmírná scéna a nakonec porod v meteosharku! ()

Zeuke 

všechny recenze uživatele

Tak tady mi opravdu došla slova!! Po naprosto absurdní jedničce a dvojce kdy člověk nevěděl jestli si dělají prdel nebo to myslí vážně přišlo tohle...slovy nepopsatelné ztvárnění něčeho co jde popsat jen velmi těžce.Pokud šlo o naprostou absurditu kdy se člověk (žena) stále žijící po vystřelení do vesmíru nechá spolknout žralokem,tam se svlékne,porodí dítě,oblékne se a po dopadu na pláž prostě pomocí pily místo pahýlu ruky vystoupí z onoho dopravního meziplanetárního žraloka společně s dítětem a je naprosto ready stejně jako manžel,pak je to naprosto v pořádku a musím ocenit šílenství autora! ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Kam tahle série povede? :D Dobře, chvilku film nudil a zdál se být podobný dvojce. Potom překvapil nápad dostat se až do vesmíru a odstřelit žraloky odtamaď... :D Jako žraloci lítající vesmírem jsou pořád debilní a nepravděpodobní, takže nad 2* se hnout nemohu, ale kam půjde čtyřka jsem sám zvědav, i když po trojce jsme museli v maratonu Sharknád dát značný odpočinek. :) ()

Nýdnol 

všechny recenze uživatele

Filmy od Asylum by měli být opatřeny warning titulkem: "Sledování tohoto filmu za střízliva se nedoporučuje. Hrozí vážné poškození mozkových synapsí." ()

B.e.r.n.y 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip bohužel skutečně přestává být vtipem a i přes všechen nadhled je trojka jen opakováním veskrze toho samého a přilévání větší porce stupidity... Jednu hvězdu dávám za závěrečnou scénku, na kterou se vyplatí počkat si a u které jsem se jako jediné zasmál... ()

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama