Reklama

Reklama

The Morning Show

(seriál)
  • USA The Morning Show
Trailer 1
USA, (2019–2023), 27 h 40 min (Minutáž: 46–66 min)

Hrají:

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Steve Carell, Billy Crudup, Nestor Carbonell, Gugu Mbatha-Raw, Mark Duplass, Bel Powley, Karen Pittman, Victoria Tate (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Nahlédněte v nekompromisně upřímné dramatu nominovaném na tři Zlaté glóby do moderního pracovního prostředí pohledem lidí, se kterými vstává celá Amerika. (Apple TV+)

Recenze uživatele fixaman k tomuto seriálu (5)

Rozhovor (2019) (S01E10) 

Absolutně fantastické finále. Neuvěřitelně silné emoce, zběsilé tempo, zvraty, úžasné herecké výkony... The Morning Show je jednoznačně nejlepší seriál roku 2019. ()

Velká oslava (2021) (S02E04) 

Sice sám patřím do lgbt komunity, ale tohle už mě s prominutím sere. Je opravdu třeba nás všude tlačit takhle na sílu? Bradley měla celou první sérii jasnou chemii s chlapem, ale najednou z ní udělali lesbu, aby naplnili kvóty. K tomu tady řešíme diskriminované černochy, asiaty… Prostě celý díl je jen jedna velká woke agenda. Škoda a velké zhoršení kvality. ()

Potvrzení (2021) (S02E08) 

Naprostá jízda od začátku do konce a zatím s přehledem nejlepší díl druhé série, který TMS vrací do kvalitativních výšin první řady. Pecka a jen tak dál! ()

Horečka (2021) (S02E10) 

Zatím asi nejslabší díl celé TMS. Po fantastické první sérii jsem čekal znovu strhující napínavé finále a dostal jsem hodinovou lekci o tom, jak je covid zákeřný. Zhruba tak rok poté, co jsem ho prodělal a ještě se z něj úplně nezotavil. Takže trošku s křížkem po funuse. Raději se tedy budu tvářit, že druhá řada skončila vynikajícím osmým dílem a ty další dva se nikdy nestaly. Každopádně tenhle seriál zažil obrovský kvalitativní sešup a já se jen modlím za to, aby se ho podařilo do příště zvrátit. ()

Série 3 (2023) (S03) 

Jestliže s druhou sérií přišel kvalitativní sešup (scénář se narychlo přepisoval s nástupem Covidu), tak třetí sérii je opět fantastická. Všichni hrají jako o život, děj je perfektně promyšlený a plný zvratů a těch deset dílů neskutečně rychle uteče. The Morning Show je už třetím rokem můj nejoblíbenější seriál a doufám, že se dočkáme ještě pěkných pár sérií. Top! ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Stranger Things a další zastavují produkci

Stranger Things a další zastavují produkci

14.03.2020

Jak se situace okolo koronaviru mění často i z hodiny na hodinu, tak se mění i postoje jednotlivých studií či producentů. V praxi to znamená akorát to, že s přibývajícím časem se nejen odkládají již… (více)

Prosinec na Apple TV+

Prosinec na Apple TV+

04.12.2019

Druhou streamovací službou po Netflixu, která si bude chtít o svátcích přetáhnout na svoji stranu nové diváky, je Apple TV+. Ten vyrukuje již 6. prosince s prvními třemi epizodami dramatického… (více)

Disney+ už drtí Apple TV

Disney+ už drtí Apple TV

13.11.2019

Streamovací války započaly a web Business Insider teď čerstvě vydal analýzu, která popisuje start obou nejnovějších velkých streamovacích služeb Disney+ a Apple TV Plus. Klíčová je zde poptávka … (více)

Reklama

Reklama