Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

Slam7 

všechny recenze uživatele

Top Gear mi přeřadili do pořadů a tak jsem byl nucen zaplnit poslední místo v oblíbenejch seriálech! Vybíral jsem dlouho a myslim, že jsem nemohl vybrat líp:) ALF je uplně neodolatelnej jako "zvíře" a ten dabing Oty Jiráka je asi to nejlepší na tom seriálu!!! Ale abych byl fér, to místo v mojí desítce by si zasloužil klidně i Krok za krokem, Californication, Teorie velkýho třesku atd...seriálů je hodně, ale pozic málo:) Ale ALF byl prostě tak nějak vejš... ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Vtipná mimozemská Melmakovská postavička ALF mi utkvel v pamäti na veľmi dlhý čas. Odhliadnuc od reálnosti niektorých hlavných bodov seriálu, patrí tento k tomu najlepšiemu, čo vtedajšia americká produkcia mohla vyprodukovať. Skôr by som až povedal, že takýto námet sa zrodí raz za 10 - 20 rokov. Opäť jeden seriál, ktorým som bol takpovediac "vychovávaný". A ešte jedna vec: bez skvelého slovenského Alfa - Stanka Dančiaka by seriál nebol tým, čím bol, je a bude ... ()

Reklama

mirec88 

všechny recenze uživatele

Úžasný mimozemšťan, ktorý si vás získa svojim neopakovateľným humorom a vždy dobrým apetítom. Darmo, keď niekto má deväť žalúdkov, to nie je len tak. Fakt jeden z mojich najobľúbenejších seriálov detstva, ktoré aj pri x-tej repríze nikdy nenudí a vždy zabaví. A pokiaľ k tomu pridáte geniálny slovenský dabing Stana Dančiaka, tak to nemá chybu :) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tohle byl svého času velmi populární sitcom, který mě spíše štval. Viděl jsem několik dílů a moc se nebavil. Alf mi přišel vlezlý, rodinka nebyla taky extra sympatická, štval mě i zvědavý soused, ze kterého byl vždy vidět jen vršek hlavy (bylo to tady?) a vůbec jsem se u toho moc nesmál. To je asi největší chyba sitcomu, že nepobaví. Jediné pozitivní byl skvělý dabing Oty Jiráka. Občas si zavzpomínám a pustím si některé díly mých oblíbených seriálů z mládí, Alf to ovšem nikdy nebude, slabé dvě hvězdy. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Seriál môjho detstva, ktorému nemôžem dať iné hodnotenie, aj keby som vážne chcel. I po toľkých rokoch dokáže vždy pri reprízach pobaviť, k čomu okrem iného prispieva aj vynikajúci slovenský dabing na čele so Stanislavom Dančiakom ako hlasom Alfa. Jedinú vážnejšiu výčitku nesmerujem ani tak na jeho kvalitu, ako skôr na samotných tvorcoch, ktorý nedokázali nadviazať na otvorený koniec poslednej časti ďalšími sériami. (90%) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Poslední epizodu „Loučení“ sice uzavírá nápis „To Be Continued“, ale žádného dalšího dílu se diváci nedočkali. Tvůrci věděli, že vedení TV stanice NBC hodlá seriál ukončit a pokusili se vynutit si další pokračování. Až po šesti letech byl dotočen televizní film Alf versus U.S. Army (1996), který měl celou řadu završit. Mezi fanoušky však není oblíben, protože v něm chybí prakticky všechny původní lidské postavy. (Robbi)
  • Seriál sa nakrúcal v rokoch 1986 až 1990 a podieľalo sa na ňom 12 režisérov. (Zdroj: Eurotelevízia) (kacer4)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama