Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný a díky hlavní postavě i originální sitcom, celkem vtipný, jak už to u sitcomů bývá, v české lokalizaci se skvělým dabingem (dlouho jsem měl pak spojený hlas Oty Jiráka právě s Alfem)... Navíc hlavní hrdina má mimo chlupů, mimozemského původu, nezměrné chuti k jídlu i charisma... Mimozemšťan nemusí být nutně jen vetřelec, může být i...Alf...:-) ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Na tomto som vyrastal. Cynický chlpatý ufónec z Melmacu a jeho konfrontácia s ukážkovou americkou rodinkou dáva vzniknúť neskutočne vtipným situáciám, skečom a hláškam. Alf je pre mňa obrovská srdcová záležitosť a tie skeče ma dokážu rozosmiať rovnako, ako pred 10 rokmi. A dabing Stana Dančiaka to dvíha do nebies... (9/10) ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Robí to tá kopa chlpov so všetečne vytŕčajúcim rypákom naschvál alebo to nerobí naschvál? Túto otázku nebudem mať nikdy zodpovedanú a takto mi to vyhovuje. Ale neviem si predstaviť, ako možno ten seriál doceniť bez dabingu s pánom Dančiakom. To ani Filipovský neurobil pre našinca toľko, čo on, pretože aj Funes sám je fajn. Alfa sme ale vyhrali. Diky Stano! ()

Heroin17 odpad!

všechny recenze uživatele

Ta chlupatá zrůda žere kočky. Chápete? Žere kočky! Co to doprdele je za seriál, kde hlavní protagonista- trpasličí zrůda z vesmíru, která pelichá po pohovkách a onanuje na záchodě- požírá kočky? Představte si třeba večerníčky, kde by Káťa sežrala Škubánka, Pat a Mat by si uvařili psí guláš a pan Krbec by večer co večer pořádal geriatrické bakchanálie, při kterých by požíral svá zvířátka...Hell no! ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Začneme krásnou hudbou v úvodní scénce. Poté, že v té době tu byl Alf tak trochu kult (byly i šampóny ve tvaru Alfa, to už je co říct), sympatickým mimozemšťanem, neustálým strachem, aby Alfa nikdo kromě Tannerových neviděl, že neměl rád kočky a pořádal je na potkání, že si v jednom díle myslel, že soused je Elvis Presley (a tedy neumřel, ale žije dál) a kvůli všeobecné pohodě. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Jedná se o speciální dvoudíl odpovídající 12. a 13. dílu druhé série původního seriálu Alf (od r. 1986). (Dreamiest)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama