Reklama

Reklama

Změna je život

(seriál)
  • Česko Život je změna (více)
USA, (2010–2011), 18 h 3 min (Minutáž: 40–42 min)

Tvůrci:

Liz Tigelaar

Hrají:

Britt Robertson, Shiri Appleby, Kristoffer Polaha, Austin Basis, Kerr Smith, Ksenia Solo, Shaun Sipos, Emma Caulfield Ford, Reggie Austin, Austin Butler (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Úsmevný príbeh o dvoch „nedospelých“ dospelých, ktorých donúti zmeniť svoj život objavenie sa ich tínedžerskej dcéry. Lux Cassidyová už nemôže zniesť život v pestúnskej rodine a keďže sa blížia jej šestnáste narodeniny, chce požiadať súd o uznanie jej plnoletosti. Na to však potrebuje podpisy biologických rodičov, ktorých nikdy nepoznala. A tak sa vydá hľadať majiteľa baru Natea Bazilea a matku, slávnu rozhlasovú moderátorku Cate Cassidyovú... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Lenka_J 

všechny recenze uživatele

Seriál, na který jsem narazila úplnou náhodou a jsem za to neskutečně ráda. Na mé příčce se řadí téměř k nejkvalitnějším seriálům. Je natočen zvláštním způsobem, že člověku ani na chvílí nenudí a je pro diváka lehké vcítit se do hlavních postav a hlavně si je zamilovat. Kdo by byl řekl, že s tímhle profláknutým tématem se dá natočit, tak kvalitní seriál. ()

Brasi 

všechny recenze uživatele

Doufám, že do toho pejsek s kočičkou po několika málo dalších dílech začnou sypat taky něco jinýho než cukr. Pakliže ne, člověk se toho možná dost brzy přejí (hodnoceno po několika málo dílech :)). Edit: Wow, wow, wow. Wow. Sugar rush (mimochodem mnohem lepší volba). Kataifi převedený do seriálový podoby. Jestli vám chutná, bude se vám sbíhat chuť i na Life Unexpected. Já ho před lety nedojedl a nedojím ho ani teď (po devíti dílech). ()

Reklama

Seti 

všechny recenze uživatele

Life Unexpected jsem začal sledovat jen kvůli Britt Robertson, ovšem ve finále mě bavil i jako celek. Občasná klišé a moralistní proslovy šustící papírem jsou převáženy zajímavými vztahovými situacemi, jež se odehrávají na různých společenských frontách. Nebudu nijak odsuzovat ani závěrečný nanejvýš kýčovitý epilog, jenž byl očividně natočen v důsledku zrušení seriálu. ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Velice osvěžující a netradiční seriál, ktery dokazal byt dojemny, vtipný a zároveň působit poměrně realisticky. Nejvíc se mi líbil herecký výkon Kristoffera Polahy, kterého znám z Ringeru a působí velice talentovane a přirozene. Stejne tak bylo zajimavé sledovat posun Shiri Appleby z dřívějšího Roswellu, jejiž role v seriálu mi byla osobně dost sympaticka. Rozhodne doporučuji. Skoda, ze seriál skončil, dalo se z nej vytěžit mnohem více a poněkud urychleny závěr více dovysvetlit klidně v další sérii. ()

Riley 

všechny recenze uživatele

Vlastně je to svým způsobem strašně nereálnej seriál a strašná blbina, každej dělá ze všeho velký drama a na druhou stranu zas vše bere děsně easy, každej díl dokolečka jen chyby a pak omluvy a všichni jsou strašně cool a strašně kámoši, ale ta ústřední trojice a vlastně všichni kolem jsou tak sympatičtí a občas mě to tak nějak dojímá, že prostě musím koukat na jeden díl za druhým...:) ()

Galerie (122)

Zajímavosti (3)

  • V 5. časti 2. série s názvom "Music Faced" sa objavila herečka Bethany Joy Galeotti, ktorá si zahrala postavu Haley James Scott, ktorú stvárňuje taktiež v seriály One Tree Hill (2003). (katherine.)
  • Zatímco v příběhu dělí postavy Lux a Cate šestnáct let, ve skutečnosti jsou od sebe jejich představitelky Brittany Robertson a Shiry Appleby vzdáleny let jedenáct. (novoten)

Reklama

Reklama