Reklama

Reklama

Čapkovy kapsy

(seriál)
Krimi / Komedie / Povídkový
Česko, 2011, 5 h 36 min (Minutáž: 19–41 min)

Předloha:

Karel Čapek (povídka)

Hrají:

Ondřej Pšenička, Oldřich Vízner, Karel Heřmánek, Jiří Strach, Tomáš Töpfer, Johanna Tesařová, František Němec, Václav Postránecký, Viktor Preiss, Naďa Konvalinková, Kateřina Burianová (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Pod názvem Čapkovy kapsy se skrývá projekt České televize, v rámci kterého mladí a talentovaní režiséři točí klasické povídky zkušených scenáristů, například Ivana Klímy či Václava a Věry Šaškových. Každý z příběhů připomene velké autorské i myšlenkové mistrovství Karla Čapka. Zajímavé pro diváky jistě bude srovnání s předešlými televizními verzemi povídek, které vznikly ještě v době Československé televize. Autoři Čapkových kapes nechtějí s předlohami příliš experimentovat, mnohem důležitější je pro ně „vdechnout život“ klasice. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Eire k tomuto seriálu (8)

Básník (2011) (E01) 

Labuti sije, Nadra, Buben a cinely! Cili 2, 3, 5.... SPZ-ka auta. :-D ()

Zmizení herce Bendy (2011) (E02) 

Asi najhororovejsia cast serialu, no mozno este Zlocin v chalupe mal temnejsiu atmosku? 85% Topfer aj Preiss SKVELY... ()

Jasnovidec (2011) (E03) 

Oldrich Vizner je uplne ze skvely HOLIC KADERNIK (Postriziny} .... 85% Princ *KARABACH* Lada Hampl tiez skvely.... ()

Zločin na poště (2011) (E04) 

Jedna z najlepsich epizod dnes uz kultoveho serialu. Hoci Navratil nie je taky *MISTR* jako Lada Mensik v tejto ulohe straznika u mna vyhral. 90%.... Pavel Rimsky tiez uplne skvely. ()

Soud pana Havleny (2011) (E05) 

At zije ARMADA SPASY! Velmi zabavna epizoda.... Lepsie zahranu mrchu ako Luba Skorepova si clovek tazko dokaze predstavit... 90% ()

Závrať (2011) (E07) 

Tomas FREUD Pavelka bol v ulohe psychoanalitika uplne BOZSKY. Aj Preiss s Pidrmankov ma zaujali a tiez klebetne a cynicke stare damy. 90% ()

Případy pana Janíka (2011) (E11) 

Genialna cast skveleho serialu. ARNOST GOLDFLAM aj MARKOVIC 100 bodov! ()

Reklama

Reklama