Reklama

Reklama

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

  • USA Batman v Superman: Dawn of Justice (více)
Trailer 3
USA, 2016, 151 min (Special Edition: 183 min)

Režie:

Zack Snyder

Předloha:

Jerry Siegel (komiks), Joe Shuster (komiks), Bob Kane (komiks) (více)

Kamera:

Larry Fong

Hrají:

Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter, Gal Gadot, Kevin Costner, Scoot McNairy (více)
(další profese)

V době, kdy svět řeší otázku, jakého hrdinu skutečně potřebuje, v obavách z naprosto nekontrolované moci téměř božského superhrdiny se střetává respektovaný a mocný ochránce spravedlnosti ve městě Gotham s nejuctívanějším spasitelem moderní doby ve městě Metropolis. A zatímco mezi sebou Batman a Superman válčí, rychle se vynořuje nová hrozba, která představuje pro celé lidstvo ještě větší nebezpečí než kdy v minulosti. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Je mi u zadele, jakej herec tam bude hrát (teda v rámci mezí), důležité je, jak bude vypadat výsledný produkt. A řekl bych, že toto bude pecka!

na příspěvěk reagoval duckman

gagun

gagun (hodnocení, recenze)

Stromek

Jasně protože někdo nechápe, jak může normální člověk nakopat zadek ultra mega mimoňovi z  galaxie hodně daleko, tak si budou muset pročíst hromady stan historie komiksů?....................................Raději si počkejte na film ten Vám to vysvětlí dostatečně a nebudete naštvaní z toho, že to není podle historie komiksů :D :D :D 

Stromek

Stromek (hodnocení, recenze)

Pokud někdo pořád nechápe proč tihle dva můžou si dát po držce, ať nastudují historii komiksů......

na příspěvěk reagoval gagun

legatio

legatio (hodnocení, recenze)

Já dost dobře nechápu, jak může Batman bojovat se Supermanem. Podle mě by taková bitka trvala tak vteřinu a Batman by se válel někde v rohu rozmlácenej a usmaženej.

na příspěvěk reagoval Anagram, gagun

Anagram

Anagram (hodnocení, recenze)

130 kg vážící ninja... mkay... Vypadá to, že v tom obleku je Bane a ne Wayne. Ale už jsem se nabrečel dost.

gumbo

gumbo (hodnocení, recenze)

Teaser obavy nerozptýlil. Největší slabinou zůstavá režisér a jeho ošklivé CGI. Taky mě štve ten věčně nebručený výraz Cavilla. To Batman je ten, kdo je permanentně nasranej, ne Superman.

Methew

Methew (hodnocení, recenze)

Claude Speed

Ja netvrdím, že Affleck je zlý herec, práveže aj mňa mnohokrát pozitívne prekvapil, ide skôr o to, že jeho charizma sa mi nehodí k Batmanovi. Jeho tvár proste nemá v sebe takú tú prirodzenú drsnosť, ktorú Nolanov Batman v sebe mal. A preto sa mi tam osobne veľmi nehodí, no možno zmením názor, keď uvidím film a keď pointa a Wonderwoman prekryjú Affleckovu charizmu :D

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Stanelo

To je normálka. Totéž bylo, když měl Batmana hrát Michael Keaton. A o nadávání na Hugha Jackmana před shlédnutím prvních X-men ani nemluvím.

Uživatel Ištván87 smazal svůj příspěvek.

Stanelo

Stanelo (hodnocení, recenze)

Já osobně nechápu proč se píší petice, aby Affleck nebyl Batman. Lidi by ho neměli odsuzovat jen kvůli tomu, že v podobných filmech nehrál, a nebo kvůli tomu že doposud filmy s ním nebyly nic moc. Já osobně jsem se na něj poprvé nedíval jako na Bena Afflecka, ale jen na postavu. A podle mého názoru se do netopýřího obleku fakt hodí.

na příspěvěk reagoval Beckett51, Ištván87, Ištván87

gojackill

gojackill (hodnocení, recenze)

duckman

Prometheus je zrovna film, kde se postavy chovaji asi tak inteligentne jako ve wrestlingu. Trailer zase tolik CGI neukazal, i kdyz je jasny, ze vzhledem k tomu kdo to toci, jim bude plny. 

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Dost už bylo píčovin tvl :DDD Po sheldnutí traileru jsem už pro cenzuru podobnych CGI- výkalů. To je tak vymasteny asi jako wrestling :DDD

na příspěvěk reagoval GigaPudding, gojackill

gagun

gagun (hodnocení, recenze)

Tak jste si zvykli na Balea jako Temného rytíře....ale tohle kruci prdel není Temný rytíř ten byl pojat jako vcelku realistické drama, tohle bude klasický DC Batman. Sám Bale to pochopil a šel do pryč, protože věděl, že jeho netopýří éra je byla ukončena v nejlepším. Pochopte to i vy diskutéři a dejte mu kudla šanci, protože on bude dobrý Batman....................................Stokrát horší je Cavill, jehož herecké schopnosti prostě na Supermana nestačí a on tu postavu snižuje o deset příček- tady by se mělo křičet!!!

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Claude Speed

Tak McConaughey rozhodně nečekal na Nolana, aby ze sebe vytáhl maximum a jeho zahrání role v Interstellaru taky není to jeho nejlepší :)

 

A nechtěli byste ignorovat toho trolla Methewa, co si z vás dělá akorát tak piču?

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

Claude Speed

McConaughey určite nehral len v sračkách. Do tých sračiek padol až neskôr a teraz sa z nich chvalabohu vyhrabal. Zato Affleck si ma ako herec nezískal nikde a som zvedavý, či tu sa mu to podarí. Ale silno o tom pochybujem :D

Claude Speed

Claude Speed (hodnocení, recenze)

Methew

Jenomže to by nebylo možné, protože DC restartovalo, ale především s Balem by prostě nešlo rozběhnout filmový vesmír, protože by okolo něj prostě nic nezapadalo kvůli svému reálnému pojetí. V takových filmech by prostě nešlo vysvětlit, odkud se vzal nějaký Superman, Lantern nebo WonderWoman... Podle mého názoru Afflecka až příliš podceňuješ. Sám mu sice nijak neholduju, ale v pár posledních filmech mě mile překvapil. Vem si takového McConaugheyho, který hrál donedávna v samých sračkách. Pak si ho přitáhl Nolan, a ten z něj u Interstellaru vytáhl maximum, o jeho postave v True detective ani nemluvím... Zack Snyder si své herce vybírá s rozvahou, a Afflecka by si nevybral jen tak, aby mohl Warnery zruinovat (protože na tomhle filmu stojí celé DC universe, takže má velkou zodpovědnost a musí dělat správné kroky). Věřím, že i z Afflecka vytáhne něco, co jsme u něj ještě neměli možnost spatřit, z každé housenky se později vyklube motýl... Ty sám musíš uznat, že v tom teaseru Affleck (prozatím) působí skvěle.

na příspěvěk reagoval Gladiator15, Redi, Methew

Methew

Methew (hodnocení, recenze)

Claude Speed

Skôr ja sa obávam tvojho zdravého rozumu. Prekrúcanie slov je teda riadne hlúpe a očividne je to tvoja silná stránka. Určite by som Supermana do Nolanovej trilógie nedal, avšak rád by som, aby radšej ten herec pokračoval ako Batman, ktorý ho hral aj vtedy, radšej ako Affleck.

na příspěvěk reagoval Claude Speed

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Affleck jako Batman po teaseru už působí naprosto perfektně. A i jako Bruce. 

Honzeek95

Honzeek95 (hodnocení, recenze)

Vypadá to jako solidní prasečina :) Affleck jako Batman bude flop jako prase..

Související novinky

Superman: Legacy nabírá další herce

Superman: Legacy nabírá další herce

12.07.2023

Režisér James Gunn pokračuje v obsazování svého nadcházejícího snímku Superman: Legacy, v němž si hlavní role zahrají nedávno oznámení David Corenswet a Rachel Brosnahan. Ve filmu, jenž má sloužit… (více)

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (více)

Reklama

Reklama