Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Recenze (159)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Od Sharknada 3 som po dvojke očakával absolútnu katastrofu. Nakoniec ma to ale príjemne prekvapilo. Sharknado začne už hneď na začiatku filmu, takže divák nemusí čakať hodinu na to, aby sa niečo začalo diať. Zabitia žralokmi sú už klasicky velmi vtipné a celkovo tu humor celkom dobre funguje na rozdiel od dvojky, ktorá nefungovala ako horor a nefungovala ani ako komédia. Také chyby ako nehybné stromy počas Sharknada alebo autá z PC hry pri takomto filme netreba riešiť. Potešila ma Tara Reid, ale na môj vkus bola vo filme strašne málo. Ale nabudila ma a tak sa na Charlieho Farmu teším ešte viac ako predtým. Taktiež sa mi velmi páči, že o osude April môžu rozhodnúť fanúšikovia Sharknada. + herec z Albino Farm ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nepopírám sice, že se jedná o další totální megashit (měřeno filmařskou kvalitou) ale pro tentokrát mě Asylum dokázalo zase po nějaký době docela pobavit. Zapomeňte na jedničku a na dvojku ty ve světle trojky působí jenom jako rozjezdová dráha před startem opravdu monstrózního úletu. Úvodní scéna ve které žraločí tornádo srovná se zemí bílý dům možná vstoupí do dějin zetkových filmů a závěrečný finále ve vesmíru taky není k zahození. Problémem je výplň mezi těmito částmi kde se prostě místy fakt nudíte a jenom stupidní dialogy na pobavení to neudrží. Každopádně určitě zatím nejlepší díl série který si konečně aspoň to průměrné hodnocení zaslouží. Jo a jestli má být čtyřka? Oh Hell yes! Pořád je co vylepšovat a já na to určitě kouknu.50% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvod ala Bond neměl chybu, pak už následovalo to, co by měl divák očekávat. Opět odkazy na řadu snímků, krvavé zákusy a jednou z nejlepších scén je ta s novorozencem. Hodnotil bych výše, jenže tentokrát mi přišlo, že žvanivé pasáže měly až nepřiměřeně velký prostor. Pobavila horská dráha, oběžná dráha kolem Země i s vtipným zakončením a povedená reklama na studio Universal. A jako vždy plejáda známých herců, kdy jen namátkou potěšili třeba Lou Ferrigno (nejznámější role Hulk) nebo Jackie Collinsová, která hrála samu sebe. Pro fanoušky a diváky nad věcí stále pěkná zábava, kde se pro vědro krve nejde daleko. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Úžasný! Musím říct, že jsem se ani nebavila, jen byla překvapená. Žraloci prší z nebe! Snad bych dala i o hvězdičku víc, kdybych si byla jistá, že tvůrci to nemysleli vážně. Nejlepší filmový konec, v břiše žraloka doplachtím z vesmíru na zem a cestou porodim. Píšu si na svůj seznam 100 věcí před mojí smrtí. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Žraloci ve vesmíru! To snad ne! Hazlhof za volantem raketoplanu říkajíc synovi Zuringovi že je to jako jezdit na kole..začátek a konec mega prehnanej to jsem fakt umíral smichy. Ja si myslím že tenhle trash fakt stojí za to vidět, protože takovouhle přehnanou pičovinu jentak nikdo nenatočí. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Absolutní mega kokotina s velkým K.Tahle přepálená značka slaví ve státech poměrně velký úspěch, že i několik slavných hvězd projevilo zájem objevit se ve filmu, težko říct, jestli jsou všichni v USA už totálně vypatlaný, ale jistá ujetá zábavnost se prostě téhle zhovadilosti upřít nedá.Jednička byla snesitelná somařina tolik typická pro Asylum, sice jste se museli držet za uši při poslouchání příšerných dialogů, ale bylo tam tolik zábavných scén, že se to na 2* vyškrábalo.Dvojka byla shit, který se bral smrtelně vážně, vizualně to vypadalo děsně celkově to jen sralo a bylo to trapné a bez nadsázky.Ani nevim proč to sobě dělám, ale série prostě dokoukávám, takže trojku sem si dát musel.Jak jsem někde četl, začátek filmu je jak z huličský komedie, kdy se hlavní hrdina po 15 minutách vzbudí a divák zjistí, že vše co viděl na plátně byl jen sen.Asylum láme standardy a divákovi cpe tolik šílených, ujetých a přepálených píčovin, až se tomu prostě musíte smát.Bylo by snadné ten film nenávidět, ona je to typická megasračka od lidí, jenž o filmu vědí tolik co já o motoru formule, ale když někdo dokáže s kamenou tváří běhat ve skafandru a s laserovou motorovkou ve vesmíru porcovat žraloky, je to vlastně génius.Nemusíte umět hrát, nemusíte se drtit scénář, jen ze sebe uděláte dokonalého kokota, schrábnete prachy a pak se už nikdy na sebe nemůžete podívat do zrcadla, aspoň ne do toho filmového.Účást Miče Bukanýra totální pecka, Hajzlhof je snad čím dál lepší.Pokud budete tenhle filmový brak brát vážně, musíte mu dát jedině odpad, tenhle film prostě odpad je, ale pokud to budete brát jako recesi, dá se týhle žraločí mrdce udělit vyjímka.Pokud Tara Reid na začátku čtyřky zemře budu určitě rád, její vzhled je opravdu děsivý.Nejlepší díl série, ježiši...vážně jsem to řekl?40%. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak tu sa nedá povedať nič. Over the top spektákel, kde nič nieje nemožné, kde sa nikto na nič nehrá a kde má fantázia voľno a zdravý rozum zákaz vstupu. Rozbehne sa to na plné obrátky, aby sa počas celého diania nespomaľovalo. To má dnes už len málo filmov. SyFy, takéto sr@čky beriem! ()

stration 

všechny recenze uživatele

SyFy hodně tlačí na PILU. Už úvodní scéna s americkým prezidentem naznačuje, že utržení ze řetězu je absolutní. Potom ale nastane poněkud hluchá pasáž, ve které čekáme jen na další řežbu. S nástupem Hasselhoffa je pak dílo dokonáno. Konec je pak opravdu neuvěřitelný, včetně letu raketoplánem, průletem atmosférou v těle žraloka, kde hlavní hrdinka dokonce porodí, Hasselhoff na Měsíci... No, to se musí vidět. "Uvnitř žraloka to bylo jiné, bála jsem se o život. Nic už nebylo jako dřív." ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Klasický díl. Prostě přijde tornádo, které přinese skoro nesmrtelné žraloky. Kdo neviděl první dva díly, nepochopí. Když ale film berete jako komedii, je to příjemná podívaná. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Sharknado ušlo dlouhou cestu. Od experimentálního, typicky Asylumáckého prvního dílu, který zaostával zpracováním, ale dějem dokázal neskutečně pobavit, přes o hodně slabší druhý díl, až k tomuto, hodně slibnému třetímu dílu. V první řadě bych chtěl říct, že se mi nelíbila ta propaganda jak Universal studií, tak NASA, ačkoliv na druhou stranu, obojí dalo prostor novému zasazení děje, které se přece nemůže pořád jen točit okolo městského prostředí. Nicméně tvůrci nezklamali a třetí Sharknado je čistokrevný nářez. Od prvních, výborných scének v Bílém domě okatě parodujících Jamese Bonda, přes trochu trapné pohledy na polonahé hrdiny vylézající z vody, až po ikonické dějství zasazené do samotného vesmíru. Na to jsem se těšil asi nejvíc a i když nenabídlo tolik, co ukázalo v trailerech, zklamán nejsem. Opět sranda, recese jako prase, i přes to, že se film tvářil vážně, ačkoliv vážně nemyslel ale vůbec nic. Osud se s skoro žádnou postavou opět nemazlil. Řekl bych to asi takto - žraloci pro každého. Žralokem vše začíná a žralokem i vše končí. Tedy, rozhodně nekončí, na cestě je totiž čtvrtý díl (a s ním zřejmě i víc posměšků na triko Hvězdných válek). Samozřejmě, celé to stále zůstává jednou velkou pitomostí čistě pro pobavení, ale je vidět, že tentokrát rozpočet nechyběl a díky tomu se všechny nedostatky vyrovnaly a kvalitou se to přiblížilo prvnímu dílu. Paráda, já se nenudil. ()

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Úplně jiný kafe. Smál jsem se od začátku až do konce. Je to stupidní, ale tvůrci to ví. A úvodní sekvence odkazující na Bonda je naprosto geniální. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Stejně jako minulé díly je to strašlivě dementní srágora, ovšem jako komedie je to nejvtipnější film za poslední rok. ()

PanTumnus 

všechny recenze uživatele

sharknado jse série která mě pomalu ale velmi jistě přestává s každým dalším dílem bavit. první díl (kterému jsem dal pět hvězd) byl geniální v tom jak nechtěně humorný byl. byl to snímek který se bral naprosto vážně (nebo se tak alespoň tvářil). dvojka (za čtyři hvězdy) v tom pokračovala a na konci předvedla ohromný a hodně vtipný gejzír ulítlostí, což bylo fajn. ale už tady bylo cítit kam budou tvůrci tuhle frančízu směřovat. no a máme tu trojku u které si tvůrci nejspíš řekli, jakou největší blbost dokážeme vymyslet? je tu všechno. žraloci požírají lidi. žraloci zniší washington d.c. a všechny jeho pamětihodnosti, žraloci zničí zábavní park (nejlepší scéna ve filmu) a nakonec jsou zde i žraloci ve vesmíru. nefunguje tu vůbec nic. celé je to už jen komedie. horor není nikde. logika (v rámci těhle filmů) v háji a navrch david hasselhoff v roli, kde je mi tak nesypatický až to bolí. nechápejte to špatně. pořád je to sranda. pořád to ujde ale už to není ono. musím přiznat že na čtyřku se netěším. ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Diel od dielu to zacina byt ... neviem ci kvalitnejsi, vtipnejsi ci stupidnejsi.. shit :D Parodovanie scen z Olympus has fallen, Armageddonu, Die Another Day, Gravity, Space Cowboys, Jaws a neviem akych este mi vyrasilo stupidny usmev na tvari. Zralokom vo vesmire sekanych laserovou motorovkou moze konkurovat snad len sam velky MACHETE IN THE SPACE :D ()

Domca94 

všechny recenze uživatele

Žraloci opět útočí. Trojka je mnohem lepší než dvojka, nicméně pořád si budu stát za tím, že Sharknado je série, která nemá hlavu ani patu. A vlastně po vidění filmu se sami sebe ptáte: "What the hell!" ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, že tenhle film bude mít více pozitiv, než jsem schopná přiznat. V první řadě tvůrci dávno ví, že točí dokonalou blbost, o to víc se jim vyplatí doplnit příběh bizardnosti, jako jsou žralokotornádový lovci. Ze Sharkanada se pomalu stala značka. Příběh je okořeněn hláškami, které mě až překvapili, jak jsou dobré a jak k hercům pasují, nemluvě o tom finále. Pokud bude 4.díl, tak si ho nenechám ujít, protože i když příběh není zrovna sofistikovaný, smysldávající, tak je to příjemná kokotinka, u které člověk nemusí přemýšlet a užije si absurdity branou sakra vážně. Nelze popřít, že tohle téma je originální, dementní a geniální zároveň. Kdo se na tuhle sérii podívá, tak jí musí brát s velkým nadhledem. ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Hell yeah. Finále trilogie jak má být. Pokud jsem si myslel, že šílenější už to být nemůže tak jsem se zmýlil. Naprostá bomba jejíž závěrečnou část naše opilá parta prožívala z otevřenou hubou. Bez jediného slova. A co víc po skončení filmu jsem byli schopní o něm ještě dobu živě debatovat. Mimochodem jsme také vymysleli několik dalších pokračovaní. Synopse ke čtvrtému dílu nám zabrala půl hodiny. Takže asi stejnou dobu jako trvalo Thunderu Levinovi napsání scénáře ke trojce. ()

blade23mc 

všechny recenze uživatele

Po extra bídné dvojce přišel pořádnej kopanec v podání 3.dílu, který je od začátku do konce jen samá akce, nelogika už se tu tolik neobjevuje, spíš jen spousta ztvárněných nápadů, které scenáristu asi napadli především ve snu, jinak si to nedokážu vysvětlit - žralok + vesmír a závěr! porod dítěte ve žralokovi..na scéně opět krasotinka z jedničky a má i jednu pěknou polonahou scénu. A o čerstvě nově jmenovaném panu Hoffovi na scéně ani nemluvě, to už je jen taková mini třešnička na tak už bláznivém dortě. Skončilo to jak to začalo, takže ..50% ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Je to už trošku nastavovaná kaše, ale bavil jsem se pořád. Nepočítejte s nějakou logikou - je to jen zábava. Nastartujte motorovou pilu a hurá na létající žraloky! Citát: "Jak můžou žraloci přežít ve vesmíru?" "A jak můžou přežít v tornádu?" ()

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama