Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze uživatele Honza__St. k tomuto seriálu (3)

Alf (1986) 

Nejlepší mimozemšťan, co k nám kdy zavítal. Všema deseti bych jednoho takovýho bral doma (jen bych nechtěl být v té rodině na místě Willyho :D). Obzvlášť v případě, že by taky mluvil hlasem Oty Jiráka. Ovšem s pozdějšími sériemi šla kvalita rychle dolů, v posledních dílech už je na hercích znát, že toho mají plné zuby, spousta dílů byla až moc vážná, až depresivní, a poslední díl to dorazil - bylo by rozhodně lepší, kdyby ho radši vůbec nenatočili. Hodnotím tedy hlavně tu lepší první půlku. ()

Alfovy výjimečné Vánoce: část 1. (1987) (S02E12) 

Tenhle speciál radši neměl vzniknout. Na sitcom o mimozemšťanovi vyvádějícím neplechu je až neuvěřitelně depresivní - ani ty nejsacharínovější záležitosti si nedovolily jít tak daleko. Vlastně už ani nejde mluvit o komedii, a nezachrání to ani pár opravdu legračních míst v čele s porodem, ani lepší technické vybavení (reálné lokace, filmový pás, apod.). ()

Návštěva strýčka (1988) (S02E16) 

Tenhle díl nebyl nic moc, podle mě se na něj měli radši vykašlat. Na sitcom typu Alfa je to nejdřív až moc černý humor (byť ta část s ovocem je prvotřídní sranda), a pak až moc vážné až depresivní. A ve výsledku to vypadá schizofrenně. Největší plus dílu je bezpochyby to, je že ten, kdo tenkrát Alfa tahá z maléru (resp. z depky), je Lynn. Byť je jasné, že u komičtějších záležitostí to ani nemůže být nikdo jiný než Willy (nikdo z představitelů hlavních rolí nebyl takový komik jako Max Wright), zoufale to chtělo víc dílů, kde by tahle role připadla právě jí. ()

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama