Reklama

Reklama

Revoluce

(seriál)
Trailer 2
USA, (2012–2014), 29 h 33 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Hrají:

Billy Burke, Tracy Spiridakos, Giancarlo Esposito, Zak Orth, David Lyons, Elizabeth Mitchell, JD Pardo, Stephen Collins, Daniella Alonso, Maureen Sebastian (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(42)

Pätnásť rokov po výpadku elektriny sa snažia ľudia na Zemi prežívať rôznymi spôsobmi. Rodiny žijú pokojným životom v malých spoločenstvách, život je celkovo pomalší a krajší. Nie však bez problémov. Život jednej mladej ženy sa radikálne zmení, keď jej pred vlastnými očami zavraždia otca, ktorý mal údajne prístup k veľkému tajomstvu - prečo došlo k výpadku elektriny na celom svete... Mladučká Charlie (Tracy Spiridakos) je nútená po vražde otca (Tim Guinee) nájsť uneseného brata (Graham Rogers) a dostať ho z rúk kapitána Nevilla (Giancarlo Esposito) a jeho vojakov. Snaží sa o pomoc požiadať svojho strýka (Billy Burke), ktorý však nie je nadšený z toho, že by sa mal zapliesť s vojakmi generála Monroa (David Lyons). Brutálna vražda otca tak spojí dvoch celkom odlišných ľudí a pošle ich na ťažkú cestu, na konci ktorej možno nájdu odpoveď, ako vyviesť svet z tmy… (TV Dajto)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (203)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Ukázky seriálu mne nadchly a tak jsem každý týden usedal k TV a čekal co to bude. Od tohoto seriálu bych nečekal, že dokáže udržet 20 dílů v napětí (to třeba nezvládna "Terra Nova" kterou jsem začal sledovat se stejným pocitem očekávání), zvratech a očekávání co bude příště a on to udržel až s nečekanou lehkostí. Sem tam člověk našel hlušší místo, nelogičnost či postavu, která nebyla ideální, ALE celé to působilo věrohodně a kompaktně. Hodně mi pomohly ty "flashbacky" do minulosti, kdy se člověk dozvěděl důležité informace co se v dané době dělo a dokonce i kdy přesně to bylo. Závěr 1.série navíc nastolil tolik otázek a načal tolik dějových linek, že se již těším na 2.sérii. Hodně lidí tu kritizuje herecké výkony, ale k nim se nepřidám. Charlie tu bere každý jako tu s hezkým ksichtíkem, ale ona má nejen hezký ksichtík, ale postupně se v seriálu vypracovává a ukazuje, že hrát umí. Aaron a Danny byli toporní a předvídatelní to je fakt, ale své si odvedli. Hvězdy byli určitě Miles, Monroe a Tom (to byla jízda ty dějové zvraty kolem jeho postavy). No každopádně příjemné překvapení a mohu jen doporučit. 4z5 P.S.: Jak někdo může vůbec hodnotit seriál, když viděl jen 1.díl či dokonce ani ten nedokoukal? Pak tu z toho dělat telenovelu, Rodinná pouta a kdo ví co ještě a od boku tomu dát jen 2* ? Pochopím pokud uvidíte 5-6 dílů a budete se nudit tak prosím hodnoťte, ale za sotva 1 díl? To je výsměch. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Postapo seriál v ktorom sledujeme svet 15 rokov potom, čo všade chcípla elektrina. Zvyšky sveta ovláda zlá milica a proti nej bojujú rebeli. A medzi nimi tam pobehuje skupinka hlavných hrdinov, ktorá má kľúč k nahodeniu elektriny. Škoda, že sa seriál nevenoval obdobiu, keď sa začala rozpadať spoločnosť. To by bolo oveľa zaujímavejšie ako sledovať malú partu, ktorá pobehuje polorozpadnutom svete a stretne magorov, ktorý chcú bud ovládnuť zvyšky sveta alebo ho nadobro zničiť. Chýbalo mi prepracovanejšie znázornenie zvyšku spoločnosti. Je to len priamočiary akčný postapo v ktorom sa presunujú z miesta na miesto kvôli nejakému bazmeku alebo osobe, ktorú neustále hľadajú. Aspoň že akcia je kvalitne natočená a aj celkom krvavá a technická stránka je špičková. Komu stačí jednoduchšie akčné pojatie, tak bude spokojný. Ja som to vzdal po siedmych dieloch + finále prvej série, aby som videl jak seriál pokročil (príliš nie, furt sa točil v kruhu). 5/10. ()

Reklama

Prometheus69

všechny recenze uživatele

Pilot až na bitky o ničem.... čekal jsem aspoň něco. Ztráta času sledovat to dál.... nic co by mě navnadilo. Nechce se mi to ani hodnotit. Prostě zklamaní, vzhledem k tomu hunbuku buh ví jaká pecka to zase bude se okolo toho strhla.... dost děsnej pruuudus. Někdo se tu možná až příliš inspiroval Last Ass... který mě taktéž moc nechytil. Nemám rád survive záležitosti... nemám rád že to pořád někdo musí cpát do her a filmů.... prostě nemám: ()

Elbarto08 

všechny recenze uživatele

Prvních pár minut bylo parádních, pak to šlo totálně z kopce a dostali jsme se do nějakého patnáctého století. Asi si mysleli, že kdokoliv by udělal podobný projekt, zaměřil by se na příběh chaosu a přežívání ve světě pár minut po výpadku, a tak chtěli být originálěnjší. Originální nejsou a je to nuda. Kdyby to udělali tak, jak chce většina diváků, maj sakra větší sledovanost. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zpočátku trochu nejisté a mírně "LOSToidní" a to zejména co se tempa odhalování záhad týče. Zprvu mě trochu zklamal časový skok, protože mě víc zajímalo, co se dělo těsně po výpadku, než čím seriál navázal. Ale nakonec jsem rád, že to nebyl jen další klasický postapo seriál. Na herce jsem si taky chvíli zvykal a zejména Charlie je taková... zvláštní. Naštěstí těch nesympatických se seriál vcelku záhy zbavil a velmi rychle jsem si skupinku okolo Milese oblíbil. V druhé sérii seriál dupe na plyn a baví ještě o fous více a zrušení tedy hodně zamrzí, i když řadu záhad seriál už stihl odhalit. Finále samozřejmě napřesdržku - resp. výborné, ale seriál je předčasně zrušený, takže je to tradičně useklé cliffhangerem... Tak snad alespoň komiks předvede nějaké rozuzlení. ()

Galerie (244)

Zajímavosti (7)

  • Premietanie pilotnej časti v New Yorku prebiehalo tak, že 80 návštevníkov z 1000 si sadlo na stacionárne bicykle a vyrábali tak elektrický prúd potrebný na premietanie. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama