Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Recenze uživatele Luswani k tomuto seriálu (1)

Škoda lásky (2013) 

První díl s Gottem skvělý, ostatní šly kvalitou hodně dolů. A tím myslím skoro až na samotné dno. Ve většině příběhů jsem vůbec nepochopil, co nám tím chtěli autoři říct. Prostě jsem jen třicet minut sledoval nějaké záběry, které dohromady postrádaly nějaký smysl. Většina scénáristů a dramaturgů tohoto cyklu byla absolutně mimo. Opravdová hrůza! 1. Škoda lásky: Chválím vynikající výkon Zory Valchařové-Poulové, místy její obsese Gottem působila až děsivě. Vhodně byla zvolená hudba, která nebyla obtěžující, ale podtrhla atmosféru a dokázala vytvořit i několikasekundové šoky, kdy se posedlá fanynka vždy někde zjevila. 85%, 2. Májová romance doktora Mráze: Procházková by nemusela pořád tak přehrávat. 50%, Manželka: Výborná Linda Rybová, jinak samotný příbeh průměrný. 70%, Úspěšný lov: Prní role, kdy mi Langmajer nevadil, docela překvapivá pointa. 60%, 3. Mokré tričko: A tím nám chtěli tvůrci sdělit co? 10%, Maruška: Nádherně skromná a sympatická Eva Josefíková. 55%, 4. Vzpomínky: Příjemná oddychovka s povedenou zápletkou. 75%, Diamantová svatba: Slabší povídka. 40%, Družička: Poměrně překvapivá pointa. 60%, Přirozený talent: Nesympatičtí herci, překvapivá rána do hlavy. 50%, Pravda: Navrátilovi jsem moc nevěřil dramatickou roli 45%, S jedním uchem na veselo: Otřesný scénář, režie a dětští herci. Nejhorší díl. 10%, Hrdina: A zase. Co z toho příběhu plyne, co nám tím chtěl autor sdělit? 20%, Situace v kuchyni: Hrozný díl. Jestli měl nějakou pointu, tak mi absolutně unikla. 10%, Dobrodružství: Trochu napětí, ale jinak velmi nepříjemná hudba a atmosféra. 15%, KROMĚ PRVNÍHO DÍLU SE JEDNÁ O VELMI ŠPATNÝ CYKLUS. Celkově 45% ()

Reklama

Reklama