Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Recenze uživatele Deimos k tomuto seriálu (1)

Škoda lásky (2013) 

Pozn: Samostatné hodnocení budu doplňovat postupně, protože předpokládám, že každý díl bude mít jinou kvalitu. Celkové hodnocení doplním až po shlédnutí všech dílů.--TV/// Obsazení ?/10 Děj ?/10 Hudba ?/10 Prostředí ?/10/// PLUS: Karel Gott v roli sebe sama potěší určitě mnohé fanoušky MÍNUS: ? /// Shrnutí 1. Škoda lásky: Tak tohle jsem nečekal. V momentech kdy Karel Gott "hrál" aby odradil svoji nejvěrnější fanynku jsem se opravdu bavil, A docela by mě zajímalo jak moc skutečný tento příběh je. Závěr je potom krásný a potěší hlavně romantiky.(****70%) 2. Májová romance doktora Mráze: Slabší rozjezd, ale některé situace tak pěkně a vtipně zahrané, že jsem se ke konci hodně bavil.(****75%) 3.Manželka: Docela psycho, takže se mi to moc nelíbilo.(**45%) 4.Úspěšný lov: atraktivní scénář, Hana Vagnerová i Jiří Langmajer, povedená atmosféra a napětí mezi postavami, jen ta pointa mě zaskočila.(****75%). 5.Mokré tričko: Moje oblíbená disciplína :-) nicméně atmosféra byla taková nervózní a stylu jako že to asi nedopadne dobře. Mám z toho smíšené pocity.(***55%) 6.Maruška: Eva Josefíková na sebe strhává veškerou pozornost a postavě, kterou hraje Langmajer se moc nedivím. Je tu i pěkně vylíčeno vesnické prostředí a její atmosféra. Nicméně hlavně v závěru jsem se v postavách trošku ztrácel. A víc by se mi líbilo kdyby z toho byl celovečerák.(***65%). 7.Vzpomínky: Taclík, Krobotová, Brancuzský, jinými slovy tři skvělé postavy, které baví a baví. Stejně taky jsem si neuvěřitelně dobře bavil nad scénářem, který hrdinům přichystal nejedno překvapení. Zatím nejlepší díl.(*****90%). 8.Diamantová svatba: potěší Jan Skopeček a Jana Pidrmanová, příběh je tragikomický, zahráno je to civilně.(***65%). 9.Družička: Sympatické (ne)herečky v hlavních rolích, které však hrají přirozeně, děj má zajímavý průběh a závěr napovídá něco o sesterské lásce. (****80%). 10.Přirozený talent: Langmajer potřetí, tentokrát mě ovšem jeho postava nebaví tak jako ty předchozí. Zato Eliška Křenková se do své postavy pěkně převtělila. Nicméně celkový dojem je trošku rozporuplný a smíšený. (***65%). 11.Pravda: ()

Reklama

Reklama