Reklama

Reklama

Labyrint

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
Česko, (2015–2018), 20 h 24 min (Minutáž: 57–60 min)

Režie:

Jiří Strach

Scénář:

Petr Hudský

Kamera:

Martin Šec

Hrají:

Jiří Langmajer, Zuzana Kanócz, Stanislav Majer, Miroslav Donutil, Michal Dalecký, Zuzana Kajnarová, Michal Dlouhý, Jana Štěpánková, František Němec (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(21)

Obsahy(1)

Nález těla krajského politika Karase, kterého vrah zabil v duchu středověkých mučících praktik a tělo pečlivě naaranžoval v podivné scéně, rozpoutá policejní honbu za sadistickým pachatelem. Ten staví vyšetřovacímu týmu do cesty složitou sérii vražd, které svojí krutou obřadností otřásají místním regionem i samotnými kriminalisty.
Kořeny složitého případu sahají až k vraždě mladé dívky ze Slovenska, která zemřela podobně záhadným způsobem jako Karas. Případu se tak ujímá tým s dvojicí zdánlivě nesourodých vyšetřovatelů. Jsou jimi kriminalista Michal Remeš (Jiří Langmajer), negativně ovlivněný ne příliš stabilním soukromým životem, a Tamara Berkyová (Zuzana Kanócz), policistka z Bratislavy trpící absencí schopnosti komunikovat se svým okolím bez předpojatosti a předsudků.
Na konci sérií vražd, loupeží a naaranžovaných nehod najdou policisté cestu na konec „labyrintu" a uvěří naději na dopadení pachatele. Důležitou pomocí je jim paradoxně také obraz Hieronyma Bosche Poslední soud, kterým se pachatel v provedení svých krutých činů nechává zjevně inspirovat. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Tyckin k tomuto seriálu (1)

Epizoda 1 (2017) (S02E01) 

Vcelku typický český seriál, kde ve slovníku nemohou chybět výrazy jako kurva, prdel, hajzl, hovno a další libé výrazy, bez těch to zkrátka nejde. Zoufale slabé a uměle působící dialogy, herecké výkony jakou na tom podobně. Zápletka na mne nepůsobila o mnoho lépe, lacinost vysokého stupně. Hudba se nám tu sice snaží o dramatičnost, ale jaksi nedosahuje dostatečné kvality, aby měla jakoukoli šanci. Ač takový korejský seriál Arangsaddojeon nepovažuji za nejpovedenější kousek, tak moji pozornost dokáže upoutat 3x více než tahle česká slabota, hudbu nevyjímaje. Zatímco mamka sledovala Labyrint, já u toho bezproblémově a spokojeně usnul – když si uvědomím, že to má být to lepší z české tvorby, tak bych opravdu nechtěl vidět ten zbytek… ()

Reklama

Reklama