Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Antologický seriál, který se zaměřuje na různé postavy napadené šíleným sériovým vrahem Mickem Taylorem v australském vnitrozemí... (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pilot hodně navnadil. Mick Taylor ve vrcholné formě zase jednou vyvraždil nějakou tu rodinku a přeživší dorostenka se kvůli policejní neschopnosti rozhodne pomstít sama. Jenže pak šlo všechno do kopru. Z lehce nesympatického děvčete se ovšem vyklubala nesnesitelná husa, která se pět dílů poflakuje po Austrálii, aby našla zabijáka, což je místy nuda k uzoufání. Sem tam se sice v příběhu vyloupne Jarratt, aby někoho oddělal a divákovi tak připomenul, proč se na to vlastně kouká, ale těch okamžiků bylo strašně málo. Jako film by to asi fungovalo, ale to rozparcelování do šesti dílů je o ničem. 30% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Greg McLean nebyl tento rok ve formě. Jednak znechutil otřesně nudnou a nezjímavou blumhousáckou The Darkness, jednak roztáhnul svůj klíčový projekt Wolf Creek do otřesně nudného seriálu. Transformace slasheru, který stojí na chrismatickém záporákovi, do šestidílného krimi seriálu, přičemž veškeré scény s Jarrattem se mohly stihnout natočit zhruba tak za jeden den, to je jeden z nejdebilnějších nápadů poslední doby. ()

Reklama

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Wolf Creek filmy sú jedné z tých zábavnejších hororových vecí, kde sa stále niečo deje a neberú samy seba príliš vážne na rozdiel od tohto seriálu. Hlavným ťahačom je samozrejme ústredný austrálsky vidlák vraždiaci s priateľským pochechtávaním, preto bol celkom nelogický ťah sústrediť dej seriálu na úplne inú postavu. Prvá epizóda ešte spoľahlivo nalákala a sľubovala pokračovanie v duchu filmov, no ďalej to už išlo úplne iným smerom. Stále to však bola celkom kvalitne spracovaná a dobre zahraná vec so zopár dobrými gore efektmi, pre ktoré sa ju oplatí vidieť, ak sa niekomu páčili filmy. 6/6 – 60% ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele

Někteří tady kritizují, jaká to byla nuda, a jak je hlavní hrdinka pitomá. Tito uživatelé totálně nepochopili smysl tohoto seriálu. Neměla to být akční jízda, ale silný atmosférický snímek, o holce, které lovec zabil rodiče a malého brášku. Atmosféra ze seriálu je celou dobu napjatá a originální. A hlavní hrdinka je sympatická a přežívala v Austrálii celkem obstojně. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Poměrně ambiciózní projekt. Australská odyssea o hledání pomsty a vnitřního klidu, plná takřka mystických prvků a překvapivě hodně kvalitní technické stránky. Zatímco filmová série si na nic nehrála a v rámci subžanru bavila svou úchylností - televizní bratříček se pokouší o jakousi sofistikovanost, která mu bohužel nevychází. Můžete mít sebelepšího záporáka (check), ale jakmile všem postavám kolem chybí pud sebezáchovy a špetka logiky jste v loji. Původní sympatie a soucit s ústřední hrdinkou se s každou další epizodou zmenšoval, až jsem se u ní málem omlátil čelo. Škoda. 60% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • V úvodních titulcích hraje „Land Down Under“ od Sabriny Schultz. (Duoscop)
  • Zmíněna karosa B 741 byl městský kloubový autobus vyráběný společností Karosa Vysoké Mýto v letech 1991 až 1997. (Duoscop)
  • V 10. minutě hraje písnička „Because I Love You“ od Master's Apprentices. Ve 39. minutě hraje „You Were Right“ od RÜFÜS. (Duoscop)

Reklama

Reklama