Reklama

Reklama

Profesionálové z CI5

(seriál)
  • Velká Británie CI5: The New Professionals (více)
Velká Británie, 1998, 13x50 min

Obsahy(1)

Tento seriál nás zavede do prostředí britské speciální služby CI5. Díky příkazu ministra může CI5 použít jakýchkoliv prostředků, aby vyřešila případy terorismu, spiknutí, nájemných vrahů a radikálních skupin. (duklak2)

Recenze (32)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tohle dílko nemělo v názvu slovo Profesionálové a neodkazovalo tak tedy k naprosté klasice detektivněseriálového žánru, možná bych i nějakou tu hvězdičku dal. Ale když chce někdo pojmenovat svůj seriál takhle, vzbuzuje ve mně takové očekávání, že nepůjde o trapný remake. Ale ono bohužel jde... ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Tvorcovia si za to môžu sami. Snažiť sa tak hyenisticky zviezť na takej seriálovej klasike! Už ani úvodná znelka nemá gule. Noví hrdinovia majú medzi sebou novú posilu - dievča. Milovníci pôvodného seriálu, skúšobná otázka: viete, čo by s dievčaťom medzi sebou urobili Body a Doyle? Tento ôremake" ma ako fanúšika jedinečného "originálu" doslova urazil a vlastne ma uráža už to, že tejto odpadovej sračke vôbec píšem komentár. Ale už kvôli Cowleymu musím. ()

Reklama

ankkk 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mne naprosto zklamal. Už jen to obsazení. V původním seriálu byli dva sympatičtí profíci, ale každý byl jiný, měl jinou povahu, jinou vizáž. V nové řadě nastrčili dva skoro identické kusy a aby jim to nebylo líto (a ochránci ženských práv nekřičeli), tak jim přidali kolegyni. Tím odpadly všechny ženské radosti/starosti Bodieho a Doyla. ()

maeb 

všechny recenze uživatele

Ale no tak! Na odpad tohle opravdu není. Prostě jen staří známý Profesionálové se už do konce 20. a začátku 21. století tak nějak nehodí... A taky ten Bodie je asi jenom jeden (o Doyleovi a především Cowleym ani nemluvě). Ale aspoň to někdo zkusil celé oživit - proč by vlastně taky ne? A když to nebudete porovnávat s předlohou, tak si myslím, že se i tady u tohoto celkem dobře pobavíte.. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Tosimem - nový kabát je líbivý a neurazí, dokonce solidně pobaví, ale Shaw a Collins jsou legendy, se kterými se tito nováččci nemohou měřit. A protože si je bez Gordona Jacksona neumím představit, je na tom trošku bit i jinak kvalitní Edward Woodward. 50%, na kterých má podíl i to, že tady jsem poprvé viděl Lexu Doig. ()

Reklama

Reklama