Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Po filmu Jamese Gunna Sebevražedný oddíl sledujeme pokračování příběhu postavy Johna Ceny. Tento okouzlující a arogantní muž věří v mír za každou cenu, bez ohledu na to, kolik lidí bude pro jeho dosažení muset zabít. (HBO Max)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (186)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Peacemaker... what a joke. Je to celé samozřejmě míň vymazlený a míň akční než Sebevražedný oddíl, postavy nejsou tak sympatické a humor je už místy zbytečně přes čáru, pod povrchem tomu ale tluče překvapivě silné srdíčko, což z Peacemakera dělá jednu z těch lepších komiksových štací v televizi. Jennifer Holland budu Gunnovi závidět ještě dlouho. 7/10 ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Gunnova Suicide Squad byla výbornou zábavou, narozdíl od původního filmu. Peacemakerův spin-off pokračuje na stejně ujeté vlně, každopádně rukopis Jamese Gunna je zde ještě autentičtější. Neskutečná nálož hudby, která strčí do kapsy i Strážce, obrovská hromada šíleností, Gunnovsky hravých nápadů a perfektního humoru, skvělé zakomponování do DC vesmíru včetně nekonečných narážek na ono universum. John Cena se v Peacemakerovi skutečně našel, takhle role na první pohled tupýho zabijáka mu sedla na tělo a dokazuje, že hrát umí. To co předvádí Freddie Stroma je naprostá magořina, McLaggen si roli Vigilanta skutečně užívá a já nemůžu než si to užívat s ním. Cením, že ostatní z týmu dostávají každý svůj prostor, své skvělé scény a hlavně Agee s Hollandovou mě vážně bavili. Nakonec mi nedělá problém odpustit seriálu své mouchy, jakou jsou logika, hloubka a "hladké" finále. Peacemakera jsem si prostě užil od začátku do konce, ale hlavní zásluha se musí přiznat Gunnovi. protože si nedovedu představit, že by šlo o takový úspěch pod něčí jinou taktovkou. U druhé série se jen bojím, aby byl u kormidla stále on. Od DCčka jde o hozenou rukavici MCU, protože Mírotvůrce ve výsledku přejel celý seriálový čtyřlístek Marvelu z minulého roku. Peacemaker je zkrátka masterpiece. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

1. řada začala hodně parádně. Sice kolem hlavní postavy byly všechno takové divné existence s různě kvalitními herci, ale hlášky Peacemakera a jeho počínání v reálném světě nemělo chybu. Peacemaker je ale skvělá epizodní postavička nebo jako jeden z mnohočleného týmu. Od třetího dílu mě tak hlášky a chování už lehce omrzelo a já díly dost proklimbal. Naštěstí se v průběhu sledování objevila čeština a tak dialogy s obří kadencí zvládal i unavenější divák. Ke konci první řady se dá říct, že všechny postavy mají něco do sebe a humor si udržel po celou dobu slušnou úroveň. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

...aneb jak by to asi vypadalo, kdyby Shane Black režíroval komiksovku. Počkat, on už vlastně komiksovku natočil... špatné přirovnání!!!   -    James Gunn nám po Sebevražedném oddílu (kterej byl naprosto epochální, já sí ho zamiloval, zkrátka famózně opojný film!!!) naservíroval největší husťárnu tohoto roku a to jest Mírotvůrce, nebo-li Peacemakera! A abych se přiznal, tehdá v létě mi tato povrchní, namachrovaná a egoistická postava k srdci moc nepřirostla! Ba naopak, doufal jsem že zemře (Tohle spoiler není! Byl by to spoiler pouze v případě, že by neexistoval tento seriál, však ten existuje, tudíž celému světu do ksichtu vyloženě řve: ,,Peacemaker přežil! V Sebevražedném oddíle si z Vás dělali srandu!'' (i když je to počin Jamese Gunna, ten by volil ostřejší slova)). Však mistr scénáře již dvakrát zmiňovaný James Gunn dokázal nemožné!; tuto postavu jsem si oblíbil. Tato téměř bezcitná (a až robotická) postava náhle dostala city (a dokonce to nevypadalo nepřirozeně) a člověk jí dokázal fandit. Ano, nepřišla o svůj přemachrovaný šmrnc, však co by bez něj Peacemaker byl? A John Cena i přes svůj částečně zakrnělý ksicht se snaží a emoce mu věřit jdou, dokonce by i dokázal mnohé rozplakat. Postavy jsou zkrátka lidské... a mají skvělé rozhovory, které působí lépe jak od Tarantina (nebo jsou na stejné úrovni, ale ujetější). Soundtrack samozřejmě skvělý, okamžitě si ho jdu pustit a budu ho poslouchat znova a znova a znova a znova... přes naprosto originální soundtrack s naprosto originálním a milovaným intrem se tedy dostáváme k technické části... originální hudba skvělá (škoda za nahrazení Johna Murphyho), kamera na mne sice z ukázek působila jak nějaký video na youtube, však já jsem s ní nakonec spokojen, střih též dobrý a efekty trochu lacinější než v ostatních počinech Jamese Gunna, však dostačující. Tento seriál jsem si zkrátka zamiloval (i když na TOP 10 asi není)! Slastné finále a John Economos na hrad!!! 9-9,5/10    ,,...kachna v lidském obleku...'',,Kachna v lidském obleku?!? Vigilante, tvé nápady mám rád, ale kachna v lidském obleku?!? To už si ze mě děláš prdel! Jak by se do toho asi navlíkla?!? Víš ty vůbec, jak velkej by tam byl výškový rozdíl?!? A co zobák?!? Co by se stalo se zobákem?!? A co křídla a blány?!? Fakt mě s těmahle tvejma nápadama začínáš srát Vigilante!'' ()

Galerie (73)

Zajímavosti (37)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (VášaVF)
  • Během výmluv Vigilante (Freddie Stroma) zmíní, že by postava klidně mohla být ženou. V komiksech tuto identitu skutečně nosily dvě ženy, Pat Trayce a Adeline Kane. (NiWi)
  • James Gunn napsal celou první sérii za 8 týdnů během karantény z čisté nudy, ve skutečnosti nevěřil, že se série někdy dostane na světlo světa. (KGBelik)

Související novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

James Gunn upřesňuje restart DC

James Gunn upřesňuje restart DC

15.07.2023

Ještě před premiérou Flashe režisér a nový šéf DC Studios James Gunn uvedl, že veškerá komiksová tvorba studia počínaje jeho snímkem Superman: Legacy bude jedno velké propojené univerzum. Již delší… (více)

DC oznámilo velké plány

DC oznámilo velké plány

31.01.2023

James Gunn již před koncem roku sliboval, že v lednu oznámí první projekty ve svém chystaném rebootu DC univerza, na kterém se podílí coby nový šéf DC Studios ještě spolu s producentem Peterem… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

Reklama

Reklama