Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

kockodan 

všechny recenze uživatele

Psaní je zde na úrovni Teletubbies, tak pro mateřskou školku. Stopáž, bez znělky a titulků na konci, sotva 3 minuty na epizodu? Jako Seriously? Divím se, že se pod to (pro mě alespoň) jakási naprosto neznámá Kirsten Lepore která tyto krátkometrážní nudno-příběhy jako scénáristka vymyslela a i je dokonce všechny režírovala, vůbec podepsala. Já bych se styděl. Spousta 30 sekundových reklam je vtipnějších než tohleto. Asi nějaké plnění woke kvóty na Netflixu, že museli zaměstnat ženskou a z nějaké menšiny? Za celkem slušnou a neodfláknutou animaci 20%. Za rádobyvtipné příběhy 0%👎 ()

Knifeos 

všechny recenze uživatele

Co Marvel slíbil, to jsme dostali. Zábavnou svěží jednohubku s pěknou animací, milým Grootem a příběhy s několika zajímavými nápady. Cílová skupina je zde jasná, děti budou nadšené a sjedou to několikrát, my odrostlí z toho máme příjemnou odreagovačku. Za mě nejlepší druhý díl, pointu jsem nečekal :) 6/10 ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Je to sice už půl roku starý, ale dostalo se to ke mně až teďka. Je to taková malinkatá předzvěst Strážců galaxie 3. Upřímně teda doufám, že tenhle díl bude ve stejný kvalitě jako první dva díly. A né, že se to bude potápět stejně jako většina novejch Marvelů. Groot je srandovní prcek, kterej je ještě navíc roztomilej. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem něco ve stylu kraťasů se Scratem. No spletl jsem se. Co mě pobavilo je přetáčení úvodního Marvel jinglu (které jsem začal poprvé přetáčet ve stejné chvíli jako Groot :)), co mě doslova nasralo je délka závěrečných titulků u každé epizody cca 2,5 minuty. Tedy regulérně polovina stopáže epizody. Dál zábavnost... Obrovský rozdíl v epizodách. Je znát, že nápady prostě nebyly. Forma převálcovala obsah. Více u jednotlivých epizod. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

I am Groot je oddychová jednohubka, ktorá síce neprináša nič nové, ale aspoň sa na ňu dobre pozerá. Celý tento krátky seriál (neviem, či to môžem seriálom vôbec nazvať) je postavený na Grootovej obvyklej roztomilosti a zábavnej nevedomosti, no a na tom stojí aj veľká časť vtipov. Áno, humoru je v každej epizóde akurát a podľa mňa je jedno v akom poradí si ich človek pustí, pretože na seba ani v najmenšom nenadväzujú. Ak máte aspoň trochu radi Groota, videli ste prvých Strážcov galaxie a máte voľných dvadsať minút, ktoré treba nejako využiť, tak toto je dobrý kandidát. Dávam 6/10, aspoň za snahu... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Po závěrečných titulcích následuje krátká scéna. (LUKICKK)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama