Reklama

Reklama

Já jsem Groot

(seriál)
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(10)

Malý stromový výrostek Groot se vrací v druhé řadě seriálu „Já jsem Groot“. Dospívající Groot objevuje vesmír a cestuje i za jeho hranice na palubách kosmických plavidel Strážců. Střetne se tváří s novými barvitými bytostmi, prozkoumá nová prostředí a přitom zjistí, že není rando strkat nosík tam, kam ho strkat nemá. (Disney+)

Videa (2)

Trailer

Recenze (117)

Algernons 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, velmi krátká, pěkně naanimovaná blbůstka pro děti, která neurazí ani dospělého, pokud chce vidět něco milého a úsměvného, co mu vyplní čas u jídla. Opravdu tu není nic víc a ani být nemělo, jedná se prostě o rozšíření pro děti u kterého dospělí nebdue trpět, ať už skrze roztomilost a milost Groot nebo skrze pár pěkných vtipných nápadů. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marvel to zkouší fakt všude a "seriál" si vysloužil i nejroztomilejší (když nepočítám Olsenku) Avenger. Seriál v uvozovkách proto, protože to není zrovna dlouhý seriál, za 20 minut máte hotovo. Je to spíš 5 kraťasů o tom jak Groot...bojuje s robotem na lodi...takovým tym robotem, co třeba myje okna, najde louži bahna a vykoupe se v ní, nebo najde pod kamenem minicivilizaci. Jestli je to pro nejmenší nevím, na ně je dílů málo a jsou krátký a pro dospělýho diváka je to o ničem. Je to to spíš takový doplněk to MCU, pro někoho zbytečný, pro skalní fanoušky další střípek do mozaiky. Animace je parádní. ()

Reklama

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Malé děti si tohle zamilují. Když se o tom mluvilo několik měsíců, nečekal jsem že se bude jednat ani ne o 20 minut... Mě to celkově vůbec nesedlo. Koupačka byla jedním dobrým vtipem, který na konci totálně rozsekal, ale ty ostatní díly byly... vlastně ani nevím o čem byly. Pro tříleté děcka ale dobré. Mé hodnocení: 4/10 ()

Knifeos 

všechny recenze uživatele

Co Marvel slíbil, to jsme dostali. Zábavnou svěží jednohubku s pěknou animací, milým Grootem a příběhy s několika zajímavými nápady. Cílová skupina je zde jasná, děti budou nadšené a sjedou to několikrát, my odrostlí z toho máme příjemnou odreagovačku. Za mě nejlepší druhý díl, pointu jsem nečekal :) 6/10 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi tři epizody a je to taková hodně nenáročná záležitost, vyloženě pohádková a určená pro malé děti. Proto potom nechápu, proč se to snaží tvářit, že to není jenom pro děti a skalní fanoušci Marvelu jsou z toho opět nadšení jako ze všeho nového od této značky. Když nebudu brát ohled na pravděpodobnou cílovku, jsou ty epizody unylé, bez nápadu a i za těch 5 minut dokonce nudné. Co taky čekat, když tu u každé epizody zaberou většinu času titulky (!!!) než děj... Slabé 2* ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Děj epizody je velmi podobný ději epizody The Little People (1962) seriálu Twilight Zone (od r. 1959). V této epizodě lidský astronaut při opravě své lodi na vzdálené planetě objeví rasu malých lidí a rozhodne se, že je jejich bohem. (KGBelik)
  • V této epizodě se název seriálu objeví až na konci. (LUKICKK)
  • Kevin Feige během Investorského dne Disney 2020 oznámil, že je ve vývoji krátký seriál pro Disney+ s Grootem (Vin Diesel) a několika novými a neobvyklými postavami. (Kubaaa97)

Související novinky

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno