Reklama

Reklama

Inujaša

(seriál)
  • Japonsko 犬夜叉 (více)
Trailer
Japonsko, (2000–2010), 77 h 38 min (Minutáž: 24–25 min)

Předloha:

Rumiko Takahaši (komiks)

Hudba:

Kaoru Wada

Hrají:

Jošinori Sonobe, Tomohisa Asó, Hikaru Hanada, Kazuja Nakai, Rjúgo Saitó, Hidenari Ugaki, Seidži Sasaki, Takeši Aono, Rie Iwacubo, Ricuko Šimamune, Jó Kitazawa (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(193)

Recenze uživatele kklepkaa k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2000) (S01) 

Jedno z nejlepších anime. Je to už pár let co jsem to viděla, ale i dnes si vzpomínám jaký dojem ve mě InuYasha zanechal. Nezapomenutelný je určitě originální dabing. Nádherná hudba. Jen škoda, že není seriál ukončený, ale co se dá dělat. Za vidění stojí i určitě filmy, které zapadají do děje seriálu. ()

Kankecu-hen (2009) (S02) 

Nějakých 9 let po té, co jsem dokoukala původní seriál jsem narazila na tento poklad. Ani mě nenapadlo, že by snad seriál dokončili. Rozhodně bylo fajn vidět všechny postavy a zas se ponořit do jejich příběhu. Jen po té době bylo těžké si vzpomenout na všechny linie příběhu a kam se ubíraly... InuYasha pro mě zůstane srdeční záležitost a toto bylo důstojné zakončení. Díky málo dílům je seriál opravdu rychlejší oproti původní sérii. Jen mě na tom všem mrzí, že už je opravdu konec. Třeba si zas v rámci sentimentu pustím nějaký ten díl či film :-) ()

Reklama

Reklama