Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (203)

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že bulvár se na nás valí ze všech stran a vzhledem k tomu, že Prima má už Top Star, tak mi tohle přijde úplně zbytečné. Stejně nezajímavé pitomosti jako v Top Staru a ještě k tomu v nepěkném studiu (ne že by někde na Primě bylo nějaké lepší). Působí to hodně uměle celé, výkony moderátorek taky neoslní....Asi by se nic nestalo, kdyby tahle nastavenina zpráv nebyla. ()

acruj odpad!

všechny recenze uživatele

Achjo...snažím se nedávat odpady, ale to nejde...A nejvíc mě štve to studio! Neznám jinou televizi, která by dělala vše v jednom studiu a nebo to aspoň dělá v interaktivní studiu, kde to vypadá pokaždé jinak, ale Prima? Všechny pořady furt stejný...zprávy-modrá, krimi-červená, vip-oranžová, tachecí-růžovofialová, svět2012-fialová, nevím co je tam další..bylo to prej drahý ale vypadá to už lacinně ()

Reklama

draggo 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva, ale koukat se na to dá. Pro fanatické odpůrce bulváru odpad, pro ty ostatní celkem koukatelný pořad. Svůj účel to plní, své diváky to má, moderátorky se zlepšují (viděl jsem jenom pár dílů s velkejma odstupama, nevím jak mohu posoudit), ale zas nic světobornýho to nejni, co si budem povídat. /viděno v TV: 40% a 2*/ ()

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Snažit se najít nějaké plus je těžké - snad jen dvě docela pohledné reportérky. Ale dál? Pro koho jsou tyhle pořady? Pro puberťáky, kteří lačně čekají na to, které rádobyhvězdě kde vypadla koza? Vždyť ti si o tom dávno předtím přečtou na netu. Prostě tohle má se zpravodajstvím společného asi tolik jako... celé primácké zprávy. A Gottová coby protekční moderátorka, která se první dva roky svého angažmá učila mluvit, tomu jen nasazuje korunu. ()

Rychleji odpad!

všechny recenze uživatele

Totální bulvár. Ačkoliv o sobě tvrdí, že jako jediný tvrdí pravdu, není to tak přátelé ... Jenom další program, který byl založen pro pochlebování Prima lidí (Krampol, Hanychová, Bartošová atd.) a shození lidí ostatních televizí (Mareš-škoda, že si na to ještě sám nahrává :D). Nelze brát vážně. Mimochodem krásná ukázka manipulace lidmi ... Televize zase ukazuje jen to, co "máme vědět". Pořad, kde rezignuji na naivní myšlenku o divákově inteligenci. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama