Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (203)

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že pro většinu českého národa je podstatnější, co si která celebrita oblékla na sebe a s kým se vyspala, než kolik budeme platit na daních nebo do jakého válečného konfliktu nás naše vláda uvrtá. Národ se rád podívá, jak žijí naše národní pseudoelity. Jaké mají vily a bouráky. Aspoň bude mít u piva na co nadávat a o čem diskutovat. Rozumím tomu. Po osmí hodinách na šichtě je asi těžké vynakládat nějaké větší úsilí a pokusit se samostatně myslet. Ale proč vytvářet nějaký speciální pořad bulvárních zpráv. Ono nestačí, že jste tím totálně zasvinili klasické televizní noviny? Jinak je krásné, jak se tady všichni pohoršují nad bulvárem, ale co si myslet o národně, v němž nejčtenějším periodikem je Blesk. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

A já nebudu zlej.. Určitě to není to nejhorší co můžeme v TV vidět.. Akorát slibovali, že to nebude ''bulvární pořad'' a prostě bulvár to přesto hold je. A bohužel to není nic novýho ani originálního. Gottovou jsem si upřímně nemohl představit jako moderátorku, ale je vidět, že se snaží. VIP Zprávy je prostě ''krátkometrážní Top Star Magazín''. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Je naprosto nemyslitelné očekávat od tohoto pořadu nebo jemu podobnému nějakou zábavu. Anebo vás snad baví dozvídat se zaručené informace o životě některých lidí, kteří se ničím, ale opravdu ničím v ničem nikdy nezasloužili? Kteří ani pořádně nic neumí, nejsou hezcí, neumí zpívat, nejsou to dobří herci, nejsou ani nějak vyjímečně chytří ani nic nikdy nenapsali pořádného, kromě snad sms do TV Prima s tímto obsahem: "Prijedte me natocit, budu sedet v parku na prdeli a zrat hamburgra. Reknu vam neco o sve roli v novem muzikalu, mam za ukol ho propagovat." Co myslíte, jak nějaké zaplivané hvězdičce, jinak úspěšné celebritě, odpoví TV Prima? Sms: To je skvele. Opravdu budete zrat hamburgra? Prijedeme, natocime a dame jako hlavni VIP zpravu. ()

lukaskon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu co se lidem může líbit na bulváru. Ty lidé co se tam předvádí jsou v principu stejní jako my ostatní. Na to aby se člověk zařadil mezi ně nemusí nic umět, stačí se jen zviditelnit a využít toho. Moderátorkám tohoto pořadu by stačilo nasypat zrní, ostatně stejně jako mnohým dalším "celebritám". Znám pár lidí co se na to často dívají ale nikdy jsem z nich nedostal proč to dělají. Zvláštní, jak dokáže jeden debilní pořad o ničem, vymývat divákům mozky. ()

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi oblíbené u mé mamky a babičky, mně se však jakýkoliv bulvár hnusí. Nedávno jsem jen listoval Pestrým světem a Rytmusem života (Jan Kraus ho kdysi nazval výstižně: Rytmus hnoje) a řeknu vám, že je to ke zblití. Ti autoři článků jsou opravdu zakomplexovaní chudáčci. Nejvíc mě však vyděsilo, když se rozepisovali o tom, že Csáková je polorómka, protože má nějaké rómské předky. To už posuzujeme lidi podle rasového původu? Proč mi to připomíná Norimberské zákony z roku 1933 !?! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno