Reklama

Reklama

Doteky osudu

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 19 h 4 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Kiefer Sutherland, Gugu Mbatha-Raw, Danny Glover, Titus Welliver, David Mazouz, Elijah Nelson, Mark Ivanir, Amy Sloan, Jude Ciccolella, Dahlia Salem (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál sleduje příběh otce, který při 11. září ztratí ženu a musí se sám starat o svého autistického syna, který nejen že za celý svůj život nepromluvil, ale také nesnese od nikoho jakýkoliv dotek. Jednoho dne jeho otec zjistí, že čísla, která syn neustále píše, v sobě mají skrytý význam a dokonce mohou předpovědět budoucnost. (Pongin)

(více)

Videa (46)

Trailer

Recenze (182)

StarsFan

všechny recenze uživatele

Pilot mě nenadchl tolik jako většinu místní komunity. Postavy na mě zatím působí spíše jako vyhraněné figurky než jako běžní lidé, takže i ta překvapení prvního dílu, ty momenty, kdy se osudy postav náhle nečekaně protknou (nabízí se jistá paralela s Crash), mě zatím nechaly chladnou. Těším se nicméně na pokračování, protože seriály, ve kterých hraje hlavní roli Kiefer, mám většinou velmi ráda. (Hodnotit seriál po jednom dílu si netroufám.) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál. Napád se mi líbil už od začátku, ale na zpracování a zápletku jsem si musel chvíli zvykat a než jsem se do toho ponořil, byla už dobrá polovina první série za mnou. Jsem ovšem rád, že jsem dal seriálu šanci, protože teď, čtyři díly před koncem, ničeho nelituji. Zápletka se od původně zdánlivě samostatně (ano, těch přídavných jmen je moc) stojících epizod změnila v příjemnou dramatickou zápletku, která rozhodně nenudí. Navíc to má fantastickou znělku a Kiefera Sutherlanda v hlavní roli. Začíná mě opravdu mrzet, že seriál má jen dvě série a skončil předčasně, doufám alespoň, že bude nějak přijatelně uzavřený. Druhá série je rozhodně lepší než první, příběh je tam rozpohybován na plné obrátky a první díly v porovnání s druhou polovinou seriálu působí poněkud plytce. Takže celkově: svěží seriál, originální nápad, výborné herecké výkony, skvěle napsané postavy, parádní zápletka, vynikající hudba. 85% a nechápu, proč každej dobrej seriál hnedka zrušej, protože až to dokoukám, asi budu chtít víc... ()

Reklama

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Skvěle promyšlený seriál s parádními herckými výkony. Zatím je to za pět, ale čas ukáže. Potenciál je velký a doufám, že přijde nějaká hlavní linka a ne jednotlivé případy. Edit : Už sleduji druho řadu a těch pět asi nechám. Chytrý seriál, jehož klad je i největším záporem - pomalé tempo. V dnešní době, kdy se lidé nedokáží delší dobu soustředit, je tohle dost velký problém. Žádná střelba, žádné smrtící chvaty, prostě jen chůze z bodu A do bodu B a C atd. Komu nevadí pomalejší tempo vyprávění, tak doporučuji. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Naprosto originální seriál. Mám ráda filmy a seriály, kde se v jednom dílu propletou ze začátku zdánlivě nesouvisející příběhy několika lidí. V tomto případě je vždy vše dovedeno k dokonalému závěru.......................... ,,Ten poměr je pořád stejný. 1 : 1,618. Pořád dokola. Vzorce máte přímo pod nosem. Ale nikdo je nevidí. Musíte vědět, jak se dívat. To, co většina lidí vnímá jako chaos, se ve skutečnosti řídí jemnými pravidly. Galaxie, planety, lastury. Vzorce nikdy nelžou. Ale jenom pár z nás chápe, jak to do sebe zapadá. Na téhle planetě žije 7 080 360 000 lidí. Tenhle příběh bude o několika z nich. Jedna stará Čínská báje vypráví o červené niti osudu. Říká se v ní, že bohové nám každému kolem kotníku uvázali červenou nit a tou nás propojili s lidmi, jejichž životů se máme dotknout. Ta nit se může natáhnout nebo zašmodrchat, ale nikdy se nepřetrhne. Všechno je předurčeno zákonem matematické pravděpodobnosti. A moje práce je ta čísla sledovat. Abych propojil ty, co se navzájem potřebují najít. Ty, jejichž životy se mají dotknout." ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce : Kieferův syn Jake má nadpřirozenou schopnost. Napíše na papír pár čísel a chudák Kifer místo toho aby naháněl teroristy, bloudí New Yorkem s papírkem a hledá mezi čísly nějakou spojitost. Do toho sem tam malý Jake zdrhne z ústavu, takže Kiefer nahání i jeho a věty jako "Stop, Jake!" a "Wait, Jake!" zazní v každém díle častěji než "fuck" v Pulp Fiction. Po 4 dílech s tím sekám, protože tohle se vážně nedá. Společně s Missing největší letošní seriálové zklamání. ()

Galerie (300)

Zajímavosti (6)

  • První série byla natáčena v kalifornském městě Culver City v místním studiu Culver Studios. Druhá série byla natáčena v kalifornském městě Los Angeles ve studiu TV Fox. (Trajektt)
  • Server tvguide.com zařadil seriál mezi nejočekávanější novinky zimy 2012. (Agent24)
  • Pacient fiktivní společnosti Aster Corps McCormick (Bernard White), trpící nespavostí, má stejné příjmení jako jeden z režisérů a producentů podílejících se na tvorbě tohoto seriálu - Nelson McCormick. (Sevcik)

Související novinky

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama