Reklama

Reklama

Doteky osudu

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 19 h 4 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Kiefer Sutherland, Gugu Mbatha-Raw, Danny Glover, Titus Welliver, David Mazouz, Elijah Nelson, Mark Ivanir, Amy Sloan, Jude Ciccolella, Dahlia Salem (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál sleduje příběh otce, který při 11. září ztratí ženu a musí se sám starat o svého autistického syna, který nejen že za celý svůj život nepromluvil, ale také nesnese od nikoho jakýkoliv dotek. Jednoho dne jeho otec zjistí, že čísla, která syn neustále píše, v sobě mají skrytý význam a dokonce mohou předpovědět budoucnost. (Pongin)

(více)

Videa (46)

Trailer

Recenze (182)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Celou dobu si říkám nebudu hodnotit po pilotu a nebudu se řasti mezi "smétánku" abych měl +1. Al pokud mě něco dokáže takhle rozsekat a není to film ale jenom pilot k seriálů tak to nejde. Tohle byl totální masakr, další massakr bude skoro 2 měsíce čekat abych i já dokázal mluvit číslama :-). Těžce to připomíná Flashforward kterej po bombastickým úvodu šel tempem mojí stolice ke dnu, snad tohle nebude ten samej případ. Po pátym dílu ubýrám hvězdu a pokud to pujde tak dal, tak nebude co ubírat.....hruza ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Prozatím čtyři. Pokud ale každý díl bude téměř identický a předvídatelný jako doposud, půjdu s hvězdou dolů. Po osmém díle přemýšlím, zda i ty tři hvězdičky nejsou moc. Každý díl to samé, postavy mi nejsou sympatické a děti ve filmech/seriálech, ještě navíc zpanchartělý, jsou vždycky zlo. Každý díl jsou tam lidi, kteří mají nějaký problém, taťka se bojí o syna, syn čumí, pak namaluje číslo, taťka pátrá, dopátrá se. Vše dobře dopadne. A pak se chytíme za ruce a vyskočíme z okna. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Do 1x05. Mozno som prizemna konzumentka, ale nerozumiem tomu a nebavi ma sledovat, ako Sutherland dookola krici 'Jake', nechava sa unasat prudom a opakuje rovnake hlupe chyby. Prijala by som serial o tom Neviditelnom princovi z 1x03, teda o akejsi dospelej verzii Jakea, ktora vie, co robi a divakom je skor ci neskor jasne, preco to robi. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Aby se mi stalo, že mě první díl nějakého seriálu takhle odrovná - tak to jsem ještě nezažila :) Byla jsem v šoku, tekly slzy a jen žasla nad tou provázaností, který tento seriál má od začátku každého dílu (zatím 3 za mnou) od začátku až do konce :) Jsem z něj nadšená a těším se na všechny díly :) Zcela upřímně informuji, že jsem skončila u 7mého dílu a dávám tento seriál k ledu...Začala mě neskutečně s*át Maria Bello, jejíž stále dokonalé vlasy nechává volně shazovat po svých ramenech a i když je má pomalu až v očích - zachovává chladnou hlavu a hraje dál..Její neustálé výkřiky "Jaku!!!" mi taky lezly na nervy a otec, který mu zase naopak stále říká "kamaráde" - tak jsem ani nevěděla o čem ten seriál vlastně je....Dávám to k ledu a uvidíme, kdy se k tomu dostanu zpět.. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Tak k tomuto seriálu doposud není absolutně co vytknout. Velmi promyšlený děj uzavřený každým dílem. A věřím že ne jednomu tvrďákovi zjihne srdéčko např. hned při závěrečce úvodní epizody, nutno dodat, že není a nadále asi nebude jediná. To vše ještě podpořeno melodickými songy na závěr alias Dr.House. Zkrátka takovýhle dramaťáček je příjemným osvěžením na seriálovém poli. Keifer je zpět z tvrdého Bauera na milujícího otce Bohma a sakra mu to svědčí.(jaj ale ty jména mohli rozlišit) Teď už jen, aby ty přeslazené konce neomrzely a hlavně nápady neupadly. Držim palce ()

Galerie (300)

Zajímavosti (6)

  • Pacient fiktivní společnosti Aster Corps McCormick (Bernard White), trpící nespavostí, má stejné příjmení jako jeden z režisérů a producentů podílejících se na tvorbě tohoto seriálu - Nelson McCormick. (Sevcik)
  • Přes 12 milionů diváků sledovalo pilotní epizodu na televizní stanici Fox. (Trajektt)
  • Kiefer Sutherland v souvislosti s projektem prohlásil: „Nechtěl jsem se tak brzo vrátit k nějaké show. Toto bylo ale krásně napsané, bylo to jiné.“. (Agent24)

Související novinky

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama