Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (121)

rt12

všechny recenze uživatele

Škoda lásky *** : nebyl to zas takový průser, ale mohlo to být svižnější. Zdlouhavost a rozpačitost dopadla i na mně. Škoda mohla by to být dobrá mikro-komedie. Májová romance doktora Mráze *** jedna navíc za Töpfera , Manželka **, Úspěšný lov ** opět zdlouhavé, bez vtipu. Po třetím večeru s tímto seriálem končím. ()

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Pokud čeští spisovatelé nedokáží napsat zkousnutelnou televizní povídku na třicet minut, asi by měli uvažovat o změně povolání. Vyloženě urážející byla masturbační spisovatelská fantazie s Langmajerem v chatě a kozatá vykrádačka Hoří, má panenko. Psychicky se dal vydržet jen první díl s Gottem (jisté scény ale musely vypadat blbě už při natáčení) a zatím poslední díl s oslavou výročí. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Kdyby to viděl Jaroslav Hašek, tak by se ne zrovna obracel v hrobě, ale asi by se dost divil. V první povídce má pochvala patří Karlu Šípovi, jako neherec hrál dobře, i Karlu Gottovi za odvahu, ten se předvedl v trenkách, ale jako neherec se snažil tak, že to bylo místy až děsivé. Chybí tomu trocha víc humoru a nějaké napětí, akce a tak, je to takové rozevláté a obsahově by to dalo tak na 10 minut. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Díly Idyla na konci léta a Polibek pro vítěze (předloha Eduard Petiška, scénář a režie Jan Pachl): výborná kamera Marka Jandy, hlavně co do barevnosti a atmosféry sázavské krajiny. Ty barvy! Oproti Cirkusu Bukowsky tentokrát teplé. Hnědá, nazlátlá, žlutozelená. Slunce a konec léta. Jako kluk jsem tam ve Zlenicích trávíval prázdniny, a ano, taková je opravdu Sázava. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Šíleně nevyrovnaný cyklus. Některé povídky byly zpracovány parádně (Divná Bára a Polibek pro vítěze) a měly nápad, švih a spád. Jiné byly skoro parádní (Miška je kouzelná a Idyla na konci léta). Ostatní jsou v podstatě nudným brakem. Bohužel. A nezachrání je ani vesměs příjemné obsazení. Závěrečné dvě povídky (Srdce ženy a Zamilovaná) mě málem unudily k smrti a spolehlivě uspávali. V podstatě bez děje, pointy a uměle natahované... Zklamání. ()

Galerie (209)

Zajímavosti (16)

  • Natáčelo se v Terezíně. (rakovnik)
  • Když v povídce "Diamantová svatba" odjíždí reportéři od chalupy oslavenců, je v odraze okénka dodávky zřetelně vidět člen štábu s vysílačkou. (rakovnik)
  • Príbeh je inšpirovaný skutočnými udalosťami. V skutočnosti ale bola fanatická fanúšička Karla Gotta nemka Hannelore Uhl, ktorá na maestra striehla ozaj všade. Vidieť ju môžete aj vo filme, hoci sa tam objaví len na pár sekúnd. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama