Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (121)

touchmud 

všechny recenze uživatele

1. Škoda lásky: Ta jedna hvězdička je za Petra Píšu a Zoru Valchařovou-Poulovou jakožto neokoukané a zajímavé herecké tváře. Bohužel po celý film jsem se v duchu za tvůrce styděl a skoro jsem nevěřil že je pod tím podepsán Hřebejk a spol. Těch 60min trapného přehrávaní a nesmyslného děje bylo k neukoukání. Po shlédnutí nových dílů hodnocení zvyšuju na tři. Celá série je hodně nevyrovnaná, ale bylo by škoda ji odepsat kvůli několika dílům. ()

bobiša 

všechny recenze uživatele

těžko hodnotit,každý díl je jiný,některé povídky byly lepší jiné horší,nyní TV začala vysílat další díly a hned první 2 povídky se mi moc líbily,zvláště příběh Idyla na konci léta,krásná příroda,pěkný příběh,ale zároveń smutný díky příslibu událostí a dnů příštích,což následující povídka potvrdila. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Škoda lásky Škoda slov... Šabachův vtip rozved(k)li Hřebejk s Jarchovským do hodinového tápání. To, co Klein s Pecháčkem zvládli v pár minutových scénách ("Kájo, vydrž."), se pod Hřebejkovým vedením neskutečně vleče (scény z candrbálu, opakované obléhání vily a nelogické partnerství Gotta a Šípa - nejdřív jsem si myslel, že Šíp hraje moderátora, později vypadal na ochranku?:-). Poloviční stopáž by bohatě stačila. Pár vtipů pobavilo ("Darinko, zpívej.", rebarborový koláč, svetr Karel:-). Jednoznačkou vítězkou je Gottova manželka, která asi scénář prokoukla a raději nehrála... 33% Májová romance podle povídky Petra Hudského zaujme maximálně slovními hříčkami ("Šutr z Nevady." - "Nevadí."), vtip zavání trapností (houbaři v lese: "Já našel lišku" - "Já psa.") 12% za tuctovost. Manželka Pokud autor alibisticky rozmazává snové představy, tak u mě nemá šanci. A nepomůže tomu ani TUBLATANKA... 10%.Úspěšný lov Otázka zní: v této nudné vieweghovině autor chtěl udělat hlupáky z novinářů, nebo z úspěšných spisovatelů? Nepomůže tomu ani Nezval... 20% Miss Mokré tričko Formanová vykrádá Formana ... 10% Maruška "Co to, proboha, bylo?" Další Vieweghovu nudu částečně polidšťuje Eva Josefíková. ... 15% Vzpomínky Natahovaný příběh, který zaujme vtipem i dobrými herci. 50% Diamantová svatba Zdlouhavě odvyprávěný příběh drží nad vodou Jan Skopeček. 20% Družička: Příběh se naprosto odlišuje od ostatních, což ani tak nepřekvapí, když námět napsal autor, který žil v jiné době. Mám motivaci přečíst si povídku Jaroslava Havlíčka. 50% Petr Hudský má Přirozený talent psát povídky o ničem. Tvůrci navíc matou opětovným zařazením Langmajera, který předchozí 2 role ztvárnil ve Vieweghových povídkách. 15% Pravda Neoriginální příběh o otcovství. 10%. S jedním uchem na veselo Psanou podobu povídky a audioverzi v podání Zdeňka Svěráka znám. Televizní podání nestojí ani za bulharský leva. 10% ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Díl s Gottem (Škoda lásky): fakt dobrej. Rozesmál hned v několika situacích. K dokonalosti tam sice něco chybělo, ale to bude jeden z filmů, u kterých nebudu mít problém, když znova poběží v televizi, abych na ně koukl. Co se týče dalších "dílů", ty jsem ještě neviděl. Májová romance doktora Mráze: Taky příjemné, trošku kýčovité Manželka: Zde bylo celkem napínavé sledovat, co z toho bude dál, ale když už vše bylo u konce, vylezl z toho neoriginální příběh, který měl bláznovský konec ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Bude se to hodnotit asi podobně složitě jako třeba Nevinné hry, jednotlivé díly můžou být kvalitativně naprosto odlišné. Viděl jsem díl s Karlem Gottem a vlezlou fanynkou a co mě zde dá se říct až šokovalo, byl výkon Gotta, který byl snad jedinou snesitelnou postavou v tomto vyumělkovaným příběhu. 30% ()

Galerie (209)

Zajímavosti (16)

  • Natáčení probíhalo v Terezíně. (rakovnik)
  • V autobusácké špeluňce, kam byla fanynka Karla Gotta pozvaná, hraje kapela Zatrestband – swingový orchestr z Třeště. Urostlého řidiče autobusu si zahrál a zazpíval jejich kapelník Petr Píša. (Brtniik)
  • Exteriéry byly natáčeny ve městě Sobotka, vidět lze náměstí a zámek Humprecht. (rakovnik)

Reklama

Reklama