Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (121)

G04T 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela dobrý projekt, který pobaví i rozesmutní. Jak už to u českých seriálů bývá, některé díly jsou lepší, některé horší. Nejlepší práci tady odvádí Pachl, zejména v druhé sérii se mu ty epizody opravdu povedly. Moje celkové hodnocení - na odreagování úžasné, na pobavení dobré, pro náročného diváka moc jednoduché. ()

PollyJean

všechny recenze uživatele

viděla jsem jen díl s Gottem a ten byl na odpad. S hrůzou jsem pozorovala, co prázdného a dokonale nenápaditého může stvořit kdysi tak schopné trio Hřebejk, Šabach, Jarkovský. Jediný pozitivní okamžik byl, když "autobusák" odhalil svou skrytou tvář, v jeho podání ta píseň neměla chybu. S dalšími díly rozhodně ztrácet čas nehodlám... ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

1, Skoda lasky- po dobu celeho dilu jsem myslel na to, kam je jeste schopen bozsky Kaja zajit a co je Hrebejk jeste schopny natocit, fakt pruser. Na druhou stranu Gott nemuze nudit a klobouk dolu pred hereckym vykonem Zory Valcharove-Poulove, jsem mel pocit, ze to je jeho skutecna fanynka. 2, Majova romance doktora Mraze- takova groteska, ale vicemene ze zivota, povidka neurazila. 3, Manzelka- pointa dobra 4, Uspesny lov- Viewegh uz pozitivne nemuze prekvapit, hrozny chlap. Mozna psal o sobe, Langmajerovi role ale taky sedla. 5, Mokre tricko- Uplne o nicem, bez pointy. Se Suchankem muze byt sranda, jako herec je ale tragicky. 6, Maruska- zatim nejhorsi epizoda, ktere jsem neveril. Svatba a zapijeni svobody v hospode byly vylozene trapne. No, po ctvrtem dile uz o jednotlivych epizodach psat nebudu. Serial ma sestupnou tendenci, hlavne diky katastrofalnim scenarum. Typicka ceska tvorba. Zlati Bakalari a scenariste z lidu:-)! ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze Vzpomínky - o tom jak si manžel nemůže vzpomenout na pobyt v hotýlku, Škoda lásky - s Gottem a Šípem, Diamantová svatba - Skopeček, Kantorková a televizní štáb. 2015 Idyla na konci léta - Mádl, malíř a rekreační chata - slabota. Polibek pro vítěze - pitomý nohejbalista, a další slaboučký příběh, i když byl alespoň trochu vtipný. Miška je kouzelná - Martha Issová a Julia Issa? jako tlustá a protivná skoro dcera na zabití - jo, tak ta to snad ani nehrála, jedna z povedených povídek. Divná Bára - Leichtová jako drsná motorkářka slečna Němcová a Pidrmannová jako hodná slečna Malá - kámošky na život a na smrt. Host u tabule - vánoční příběh několika ne moc šťastných lidí. Srdce ženy - Dolanský, básničky, MDŽ, šmírování v šatně, dobrý šéf ve fabrice. Zamilovaná - psychiatrička Norisová a pacient Řezníček, sice relativně smutný příběh, ale moc pěkně zahraný:) ()

dave14

všechny recenze uživatele

Z tohoto cyklu jsem zatím viděl pouze dvě povídky. Mokré tričko a Marušku. A upřímně můžu říct, že horší věc jsem v produkci ČT snad nikdy neviděl. Bolestný dialogy, tragický výkony, no škoda slov...Hodnotit to nehodlám, protože jsem viděl pouze dva díly, takže bych nerad křivdil dílům ostatním. Ovšem po tomhle zážitku si už asi cyklus Škoda lásky v životě nepustím. To budu radši sledovat osudy Lumíra z Ulice! ()

Galerie (209)

Zajímavosti (16)

  • Druhá řada seriálu se mimo jiné natáčela v rodinném penzionu Sázavka ve Zlenicích. (kaulinecka2)
  • Natáčelo se v Terezíně. (rakovnik)

Reklama

Reklama