Reklama

Reklama

Satan přichází

(seriál)
  • USA Damien
Trailer 2
USA, 2016, 6 h 56 min (Minutáž: 41–42 min)

Epizody(10)

Fotoreportér Damien Thorn se setkal se záhadnou ženou, která mu připomněla jeho temné dětství. Všechny stopy do minulosti nasvědčují tomu, že Damien je ve skutečnosti satan... (TV Prima)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

chyba v zaujimavostiach....serial neignoruje celkom dej druheho filmu....damian spomina, ze zil v bielom dome

Ben Nevis

Ben Nevis (hodnocení, recenze)

The Omen je u mě nejoblíbenější hororový film. Seriálu jsem moc naděje nedávala, ale říkala jsem si, že když hudbu dělá Bear McCreary, tak mu musím dát šanci. A taky že jo, hudba v pilotu byla nejlepší. :-)

Jinak mi připadá, že počítačové efekty zabíjejí horor. Kdysi se museli víc snažit strašit a moc neukazovat nedokonalé propriety, viz třeba první Vetřelec, dneska vyskočí počítačová stvůra tím je celé strašení odbyté.

NightPorter

NightPorter (hodnocení, recenze)

jak muze nekoho neoslovit jeden z nej filmu s dost mozna uplne nej soundtrackem evr? (samozrejme myslim puvodni verzi, na remake sem ani nekoukal)

YumiOkami

YumiOkami (hodnocení, recenze)

Film The Omen mě moc neoslovil,ale ta inspirovaná hra ano (jmenuje se Lucius)..Takže se docela těším,jak bude vypadat tohle...

Rozinek12

Rozinek12 (hodnocení, recenze)

NightPorter

Přesně. Tohle bude další generická feministická sračka. Silná stárnoucí čubka která manipuluje s mladým beach boyem který je antikrist ALE z nějakého důvodu o tom neví. Samozřejmě bude celý seriál o tom, jak se beach boy 666 bude chtít vzepřít svému osudu, nabouchne si nějakou mladou nevinou teenku se kterou chodí na střední čistá osudová láska. Ta ho bude v jeho snaze o změnu podporovat, do cesty se jim bude plést další teenka, přisluhovačka temnot se kterou měl náš plážový krasavec pletky v minulosti. Potom tam bude negr kamarád taky ze školy který bude zběhlý ve čtení a starých rukopisech, typický side kick jako v Angelovi no a konec se nedozvíme konec seriálu protože ho po první řadě max druhé zruší :/   

na příspěvěk reagoval kripolik

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Pokus přiživit se na kultovním hororu nebo skutečné mistrovské hororové dílo? Trailer mě neoslovil a nevěřím, že mě to jako hororový seriál zaujme.

Reklama

Reklama