Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer 2
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Recenze uživatele Darth_AK k tomuto seriálu (5)

Celý svět je narozeninový dort (2019) (S02E05) 

Musím se tohoto dílu zastat, podle mě 2. série pokračuje v kvalitativním vzestupu, který zahájil čtvrtý díl (s velkou tolerancí třetí). Zajímá zápletka o planetě, která je řízená astrologickým zřízením, se mi líbila, nemám s ní problém a nevadilo by mi, kdyby se všechny díly Orvillu točily ve stylu "planeta - odlišnost od Unie - problém - vyřešení", rozhodně z posledních dvou epizod pociťuji ve srovnání s začátkem nadšení. Po druhém díle jsem myslel že skončím, ale vytrval jsem a Seth mi to štědře vrací. Jediné s čím musím souhlasit jsou "cheap" kulisy - zajatecký tábor působil opravdu uboze, ale někde se ušetřit musí. Slabé 4*, a doufám že aspoň takto bude seriál pokračovat dále. ()

Deflektory (2019) (S02E07) 

Díl samotný na tři, ale dávám výstražné dvě proto, že díly motající se kolem Moclanů patří k nejméně zábavným a osobně bych uvítal epizody typu All the world is the birthday cake, nebo 2D svět z první série, atp. Máme Orville, pojďme objevovat galaxii. Nepotřebuji objevovat každý druhý díl nové moclanské tradice. ()

Identita, část první (2019) (S02E08) 

Tenhle díl půjde hodně nahoru. Zřejmé překopání motivací jedné postavy, skvělý závěr dílu, obecně celý vývoj - naprostá lahůdka. Nejlepší díl druhé série a určitě jeden z TOP dílů Orvillu. Už jenom méně doktorky, které podle mě nejde přijít na chuť, a bude to skvělé. Obrovský kvalitativní vzestup Orvillu kvituji s nadšením, po začátku jsem ani nedoufal, Takže, odvážně tam, kam se dosud tento seriál nevydal! 5 hvězd a jen tak dál Sethe a spol.! PS: Soundtrack třešničkou na dortu, fenomenální. ()

Identita, část druhá (2019) (S02E09) 

A jsme opět tady, jako každý čtvrtek - je tady Váš Orville se svou hvězdnou posádkou! Dvojdíl Identity právě vytyčil novou laťku pro nejlepší epizodu Orvillu. Dávám dvakrát pět hvězd, protože v rámci seriálu se jedná o nadprůměrné díly, a to je nutné ocenit. Musím říct že způsob řešení "Isaac ex machina" už mě měl trošku nahnutého ke čtyřem hvězdám, protože tyhle jednočlenné hrdinské "veletoče" moc nemusím, ale naopak mě potěšilo, že se Kayloni dostali až k Zemi a nebyli nějakým zázrakem zastaveni už po cestě, takže se to vyvážilo. Málo doktorky, hodně lodí, zajímavý příběh a Krills to the rescue? Nevím co více si od Orvillu přát. Jedeme dál! ()

Trvalé dojmy (2019) (S02E11) 

Skvělé. Jednoduše skvělé. ()

Reklama

Reklama