Reklama

Reklama

The Orville

(seriál)
  • USA The Orville (více)
Trailer
USA, (2017–2022), 31 h 43 min (Minutáž: 42–86 min)

Tvůrci:

Seth MacFarlane

Hrají:

Seth MacFarlane, Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Jessica Szohr, Halston Sage, Anne Winters (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(36)

Seriál se odehrává 400 let v budoucnosti a sleduje dobrodružství průzkumné vesmírné lodi Orville střední úrovně. Její posádka, lidská i mimozemská, čelí zázrakům a nebezpečím vesmíru. (Disney+)

Recenze uživatele lu.ger k tomuto seriálu (5)

Domů (2019) (S02E03) 

Z druhé sezony jednoznačně zatím nejpovedenější epizoda. Jestli to má opravdu nabrat lepší tempo, tak to jde hodně pomalu. Co mě ale potěšílo jako trekkieho (a určitě nejen mě), že si zde po boku zahráli hned dva doktoři ze světa Star Treku, holodoktor z VOY a Phlox z ENT. ()

Na Zemi nezůstalo nic kromě ryb (2019) (S02E04) 

Paráda, už to začíná nabírat zajímavý směr, epizoda s připravenou půdou pro další rozvoj. Mně se tyhle vztahovky zapasovaný do vesmíru líbí. Když chci akci a konzum, podívám se na DIS a když chci star trek-like epizodu dneška, podívám se na Orville... ()

Celý svět je narozeninový dort (2019) (S02E05) 

Tak musím souhlasit s cyphercz. Oba zřejmě sledujeme jak se vyvíjí Orville vs. DIS. Loni jsem DIS odsuzoval a odkopl "Do neznáma" :). Musím říci, že vržené kostky obracejí vysoká čísla ve prospěch právě DIS nyní. Tento díl byl zajímavý, pointa byla samozřejmě apelující, podobně jako zmiňovaná epizoda o fb z první serie. Zde ale opravdu ty kulisy pusobili hodně tragicky a celkově to působilo nedotaženě a úsměvně. Přesto si to ale zachovává pořád nějakou macfarlanovskou úroveň, která sice operuje v rámci normálních parametrů, ale na té spodní hranici zatím. Trochu mě to připomnělo epizodu z VOY: Muse, která je opravdu otřesná. ()

Identita, část první (2019) (S02E08) 

oooo, konečně... to bylo velmi nečekané! Dávám 5 poprvé v druhé sezoně. Epizoda přešla do temného hávu, i když lehounké kliše -proč všechny AI musí nakonec zničit své tvůrce? Trocha terminátorské a já roboťácké příchuti tu byla cítít, ale proč ne, v této epizodě to funģovalo. Musím řící, že orville je hodně pružný, tohle byl ten typ epizody, který bych chtěl vídat a dost už těch moclanských homo epizod, máme tu vesmír doprdele, tak ho pojďme zkoumat.... Teším se na pokračování. A soundtrack byl áčkový, filharmonie v plný palbě. ()

Neznámá budoucnost (2022) (S03E10) 

naprosto nádherná epizoda, krerá to pěkně ukončila. Dojemné, klidné a trochu jak ve first contact, taky ukazující, co v je v budoucnu "platidlem" a co ty **ndy co drží bohatvství světa brání zbytku planety se povznsét na vyšší úroven bytí... oni to vědí a za každou cenu se toho nechtěj vzdát, leč se jejich konec snad blíží... ()

Reklama

Reklama