Reklama

Reklama

Sledge Hammer, policajt s.r.o.

(seriál)
  • USA Sledge Hammer!
všechny plakáty
USA, (1986–1988), 17 h 9 min (Minutáž: 25–29 min)

Tvůrci:

Alan Spencer

Hrají:

David Rasche, Anne-Marie Martin, Harrison Page, Leslie Morris, Patti Tippo, Kevin Scott Allen, Lee Arenberg, Sid Haig, Joanne Baron, Duane Whitaker (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(41)

Obsahy(1)

"MIluji násilí" je jeho krédo. Je to zahořklý, nihilistický, šovinistický a sadistický policajt, kterého se právem obávají nejen zločinci, s nimiž se baví tak, že je přiváže za auto a vláčí po parkovišti, ale především kapitán Trunk, jeho nadřízený (Harrison Page). A aby toho nebylo málo, jeho novým parťákem je ženská (Anne-Marie Martin). Ženská s pěknýma nohama, ale ženská.

Hammerovy svérázné vyšetřovací metody jsou zdrojem nejedné komické situace, ze které se on a jeho Magnum45 vždy dostanou se ctí, a když ne, tak se ta ostuda vždycky na někoho hodí.

Sledge Hammer je kultovní seriál založený na satiře a humoru černějším než noc. (Leonora)

(více)

Recenze (29)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Sledge Hammer je absolutní hovado. Nejradši ze všeho má svojí bouchačku, pak zase svojí bouchačku a nakonec zase svojí bouchačku. Co ten toho dokázal napáchat ve 20 minutách bylo někdy k nevydržení. Gagy byly brutální a s ničím se nepáraly. Nevím jestli by to bylo možný dnes natočit a vysílat zvláště když ABC v současnosti vlastní Disney. David Rasche je v tomhle seriálu absolutně úžasnej. Anne Marie Martinová mu ovšem zdařile sekunduje (po tomhle seriálu sekla s herectvím a věnovala se jen manželovi - Michael Crichton). 90 %. ()

CrashHP 

všechny recenze uživatele

Tak na toto si spomínam keď to chodilo jeden čas v TV a musel som vidieť každú časť. Vážne super seriál na odreagovanie. ()

BasarMT 

všechny recenze uživatele

Vynikající parodi amerických krimi seriálů a filmů sedmdesátých a osmdesátých let. Nynější televizní tento seriál ocení asi o něco méně, ale ten, kdo odrostl na krimi filmech a seriálech sedmdesátých a osmdesátých let tam nachází odkazy na tyto seriály prakticky v každé druhé scéně. Na chuť si přijdou především fanoušci serie Drsný Harry. ()

ManiacJack 

všechny recenze uživatele

Těch zločinců je pět a mě zbyl už jen jeden náboj. Na co myslíš Sledgi? Jak to jenom udělat, aby stáli v jedný řadě?! Z nějakýho důvodu s tímhle autem nikdy nejezdím do myčky...Sledgi, to okýnko nejde zavřít! Aha, tak to je ten důvod... Zase si na mě stěžovala sousedka. Proč Sledgi? Nemám tušení, přišel jsem o půl desáté domů, udělal si vajíčka, potrénoval střelbu a šel spát... Je tam velká fronta? Ani ne, tak na půl zásobníku.. Ten bankomat nebere moji kartu! Uvidíme jestli vezme Magnum .44!! Odstřelils celej barák bazukou kvůli jednomu šílenci?!! Říkal jsem, že ho dostanu dolů šéfe! ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

U tohoto seriálu jsem se docela pobavila, byl pěkně ztřeštěný, až psychopatický a parodoval, co mu přišlo pod ruku (Sledge jako Hammeroid), mnohdy velmi zdárně. 80% ()

Michal_Z 

všechny recenze uživatele

Kríženec Tackleberryho a Clouseaua v originálnom a neuveriteľne zábavnom seriáli! Veľká škoda, že takéto veci sa už dnes nerobia, takéto hlášky ako tuto.. "Chcem, aby Sledge Hammer bol po zvyšok svojho života mŕtvy!" .. to proste nemá chybu! ()

Reklama

Reklama