Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

Stružák 

všechny recenze uživatele

Alfa jsem samozřejmě sledoval jako malej a kdysi se mi hrozně líbil. Když seriál sleduju dneska, jsem po necelejch dvou sériích trošku na rozpacích. Pár vtipnejch momentů tam je, ale scén, kde bych se vysloveně smál nahlas, zase tolik není. Paradoxně o nejvtipnější momenty se kromě Alfa staraj spíš vedlejší postavy. Výborná je Katina matka, o spoustu zábavy se starají sousedé Ochmonekovi. Jinak rodina Tannerových mi přijde taková suchá a nesympatická, obzvlášť Lynn s Brianem. Alf jako seriál k večeři nebo snídani bude fungovat pořád dobře, ale že bych se musel k některejm dílům jó vracet, to snad ani ne. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Úžasný mimozemšťan, ktorý si vás získa svojim neopakovateľným humorom a vždy dobrým apetítom. Darmo, keď niekto má deväť žalúdkov, to nie je len tak. Fakt jeden z mojich najobľúbenejších seriálov detstva, ktoré aj pri x-tej repríze nikdy nenudí a vždy zabaví. A pokiaľ k tomu pridáte geniálny slovenský dabing Stana Dančiaka, tak to nemá chybu :) ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tohle byl svého času velmi populární sitcom, který mě spíše štval. Viděl jsem několik dílů a moc se nebavil. Alf mi přišel vlezlý, rodinka nebyla taky extra sympatická, štval mě i zvědavý soused, ze kterého byl vždy vidět jen vršek hlavy (bylo to tady?) a vůbec jsem se u toho moc nesmál. To je asi největší chyba sitcomu, že nepobaví. Jediné pozitivní byl skvělý dabing Oty Jiráka. Občas si zavzpomínám a pustím si některé díly mých oblíbených seriálů z mládí, Alf to ovšem nikdy nebude, slabé dvě hvězdy. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odmítám dlouhodobé pobyty mimozemšťanů ve svém domě. I tohle divné, hnědé, držkaté, chlupaté, chobotnaté ... Alf ke mně může jenom přijít, pobavit a zmizet dřív, než mi sežere zásoby na zimu. A jestli ho načapám, jak mi užírá chipsy, tak ho nakopnu do sedacího orgánu tak, že mine Melmec o tři miliardy světelných let. Ale pokud bude jenom glosovat dění ze svého svérázného úhlu pohledu, tak mu nějakou tu kočku nebo velblouda ke svačině seženu. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Od dětství totální maximální fanda! Alf je prostě nejlepší! Proč teda nedávám 5*? Protože rodinka, ke které přistál mi přijde trochu... jak to říct... hodně divná. Víc divná než sympatická. Ale tahle chlupatá potvora to dosti silně vyvažuje! Stačí jen pohnout tím jeho rypákem nebo v podání Oty Jiráka jen zachrčet! 90% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Andrea Elson (Lynn) bojovala počas druhej série s nízkym sebavedomím a trpela bulímiou. Počas natáčania si našla medzi členmi štábu svojho budúceho manžela, Scotta Hoppera, producenta a manažéra seriálu. (Raccoon.city)
  • ALF bol v zozname TV Guide „25 najväčších sci-fi legiend“ zaradený na 8. miesto. (Raccoon.city)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama