Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Po tragické smrti své matky je mladá Maya nucena opustit rodné město Tamaha v Oklahomě a přestěhovat se do New Yorku, kde se setkává s Wilsonem Fiskem alias Kingpinem, který z ní vychová nelítostnou vražedkyni. Poté, co se dozví, že Fisk nechal zabít jejího otce, se Maya Kingpinovi pomstí a uprchne z New Yorku. (Disney+)

Recenze uživatele Lenka.Vilka k tomuto seriálu (6)

Echo (2024) 

Tomuhle seriálu bych mohla vyčítat hodně věcí. Asi stejně jako mu to bude asi chtít vyčítat spousta dalších lidí. Jenže u mě je asi ten problém, že jsem od Echo nečekala zabavní park s atrakcema Kingpin a Daredevil, kde jim Echo bude bude nosit cukrovou vatu. A jsem moc ráda, že jsem dostala přesně to, co jsem dostala. Příběh Mayi Lopez, která prochází cestou poznání sama sebe, přičemž se zároveň vyrovnává s minulostí a doufá v alespoň trochu (v rámci možností) normální budoucnost. A vlastně mi vůbec navadilo, že to není vedeno jako "další civilní příběh z New Yorku". Ta fantasy linka...chápu, proč to někomu nesedne a nebude se to tam nejspíš hodit, jenže...pointa je v tom, že mě bavilo, jak to bylo zakomponované. A to se za mě povedlo. A dávalo to smysl ve svém konci. Stejně jako celé zpracování. Akční scény jsou moc fajn, zahrané taky suprově, dobře se tady pracuje se zvuky a hudbou. Prostě seriál napohodu. 9/10 :) ()

Chafa (2024) (E01) 

Na prvním dílu je moc fajn hned několik věcí. Jak se povedlo smysluplně napojit a vyplnit prázdný mezery z předchozího děje teď viděné z trochu jiného úhlu. Takže první polovina dílu nepůsobí jenom jako "viděli jste minule", byť tak polovina z toho jsou stejný záběry z Hawkaye. Až do bodu, kdy Maya stiskne spoušť. Druhá věc je minulost, která na mě funguje dobře a nemám s tím žádný problém. Jsem zvědavá, jak s tím budou pracovat dál. No, snad to dopadne dobře a budu spokojená i ve zbytku jako v prvním díle. Natočený to je dobře. Mělo to dobrej spád. A fakt jsem se bavila :) ()

Lowak (2024) (E02) 

Klasický druhý díl úplně každého seriálu. Zpomalí se (teda kromě během akce na vlaku) a nakreslí se čára do písku. Přičemž tempo je stále stejně dobré. Spokojenost  :) ()

Tuklo (2024) (E03) 

Fajn díl. Sice lehce předvídatelný, ale je to Marvel, takže to určitě vyčítat nebude v případě, že je výsledek dobrej. A to se tady děje. Opět fajn zakomponované "propojení" z minulosti  :) ()

Taloa (2024) (E04) 

Skvělý a emotivní díl, který jde vážně hluboko do postav. A všechno je tady na jedničku. Ale už jenom jeden díl. Snad to bude mít dobrý ukončení ... ()

Maya (2024) (E05) 

Jednou jsem večer zapomněla úklidit hrábě a probudil mě jiný zvuk, než na který jsem byla vždy po ránu zvyklá. Ten blbec strakapoud kloval do konce násady, kde byl korkový špunt, místo do svého obvyklého místa, do stromu, kde zůstaly hrabě opřené. Zmátlo mě, že to zní jinak. Po tomhle dílu vím s jistotou, že jsem udělala dobře, když jsem šla ještě skoro za tmy ven, hrábě uklidila a čekala, až se vrátí. A potom to bylo už dobrý. Správný zvuk, správný příběh... ()

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (více)

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

Marvel zpomaluje kadenci obsahu

16.02.2023

Všude kam se podíváte, najdete momentálně na stranu marvelovek jenom samou kritiku. V tuhle chvíli není pochyb o tom, že slavná komiksová franšíza zažívá krizi způsobenou záplavou nových filmů a… (více)

Reklama

Reklama