Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

_Moon_ odpad!

všechny recenze uživatele

1) Songy z tohoto seriálu našli v USA uplatnění při výslechu zločinců. Tato metoda byla před nedávnem (spolu s waterboardingem) zakázana prezidentem Obamou jakožto nelidský způsob mučení. 2) Během natáčení seriálu nebylo ublíženo žádnému zvířeti. (Nepočítáme-li diváky, kteří shlédli alespoň jeden jeho díl) ()

Pussycat18 odpad!

všechny recenze uživatele

Čtrnáctiletá? Ahááá, a já myslela že jí je tak 18 a je to kurva na plnej úvazek, aspoň tak zmatlaná mi přišla! Tak přátelé, a konec srandy! Na tohle se dívají naše děti! Takže je na čase vytáhnout ze skříní brokovnice a granáty a vydat se nakopat týhle malý ukňouraný nádheře prd... je to stejný ohrožení dětí, jako použitý injekční stříkačky v pískovišti! A to myslim fakt vážně! ()

Reklama

Mortemiss odpad!

všechny recenze uživatele

Ách jo, chudák Disney, kdyby tohle viděl, nepochybuji o tom, že by se převracel v hrobě. Nějaká pinda s blond parukou, která se v noci natřásá na pódiu a hystericky kříčí na dav, jejiž hlavními posluchačkami jsou děti do 13 let...a ve dne je to obyčejná pipka z předměstí. Kdy tohle skončí? Mrkněme pár let do předu. Z roztomiloučké dívčiny je stejná běhna, jako Britney S., která se na počkání svléká před kamerou, aby si udržela popularitu. Prostě to shrnu, strašná prasečina jejiž hlavní postavou je zablokovaná a naivní holčička ;) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je ten nesmierne obľúbený komediálny seriál? Toto je produkt, ktorého reklamná kampaň prenikla takmer úplne všade? Kam sa pohnem, tam vidím tričká, školské pomôcky, samolepky, plagáty so sympatickou tvárou dievčiny, čo si hovorí "Hannah Montana". Tak toto je ono?! Podľa propadagandy a všeobecného ošiaľu medzi detskou populáciou som si predstavoval, že to bude aspoň trocha na úrovni. Niečo na spôsob vysokorozpočtových seriálov ako sú "Priatelia", prípadene "Krok za krokom", akurát že v predpubertálnom ladení. Ale to som sa poriadne uťal. Celé to je totiž iba úbohý podradný brak. Herecké výkony mladých hviezdičiek tu naberajú katastrofálny rozmer mexických telenoviel. Aj vďaka tomu sú pokusy o vtipné scénky a humor predom odsúdené k trapasu. "Hannah Montana" je len prázdna komerčná bublina nafúknutá spoločnosťou Walt Disney Pictures. Je to odpad! ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě ve svých nejlepších létech naprosto minul. O jeho existenci a existenci Miley Cyrus jsem se dozvěděl až z filmu na motivy tohoto seriálu. Film mě ničím nezaujal, takže jsem opět přestal brát jeho existenci na vědomí. Nyní (už po skončení seriálu) jsem viděl sestřih nejlepších scének a kupodivu mě to přišlo velmi vtipné a úplně jiné než film. Dal jsem šanci pár dílům a nakonec mě to docela zaujalo. Není to žádné peklo, jak se tady někteří tvrdí, ale není to ani žádné veledílo. Je to ale vtipné. Jednoduchý humor vycházející z nereálného světa založený především na trademarkových hláškách a fyzickém humoru (Pitvoření, padání a podobné věci. Dříve to byla v sitcomech naprosto běžná záležitost. Asi to přetrvalo z grotesek a popravdě, v dnešních sitcomech mi to trošku chybí.). Pokud bych to měl přirovnat k nějakému podobnému seriálu, tak je to něco jako Ženatý se závazky nebo Alf. Tvůrci tohoto seriálu nejsou žádní idioti a základy klasického sitcomového humoru a klasických zápletek mají v malíku, takže po řemeslné stránce je HM povedená. Jediné co vám může znechutit HM je osobní nenávist k Miley Cyrus, nebo k Disney továrně na peníze. Mě netrápí ani jedno, takže HM beru jako stokrát viděný příspěvek do žánru sitcomů (i když poměrně vtipný). Objektivně si HM nezaslouží více jak 60% hodnocení, ale kolem těch 20% je docela nereálné. Takže trochu nadsadím. PS: Pokud bych měl hodnotit HM s českým dabingem, pak je i těch 20% zatraceně hodně. ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Název je hříčkou s písní Lesley Gore „It's My Party“ (singl z roku 1963). (LUKICKK)
  • Název odkazuje na první verš hymny Spojených států amerických: „Oh, say can you see.“ (LUKICKK)
  • Název odkazuje na píseň „Annie Get Your Gun“. (LUKICKK)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama