Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (203)

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Opět svěží nálož propečených novinek ze světa showbyznysu, . . . kde mladí, krásní a zfetovaní dřou každým dnem jak kdyby měl být tím posledním v jejich strastiplném životě plného koksu, rozbitých sporťáků a emocionálně rozvrácených vztahů i záletů. A opět si nechám zajít chuť po to být v obraze, jaké měl tentokrát Míša Davídku trencle na své párty, když každý ví, že byly jsou a budou rudé. ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi 17 vteřin a vlastně jsem toho z tohoto pořadu viděl více z upoutávek na tento pořad než z pořadu samotného.. Velmi mě to nutí použít mé oblíbené slovo - DEMENCE. Přál bych si, abych se za vulgarismy, které kolují mými mozkovými závity nemusel stydět a mohl je zde v klidu vypsat... Ale krom toho, že bych si nepomohl, bych byl možná označen za nesvéprávného devianta s extrémně chorou duší... Ale alespoň něco bych možná mohl...hmm..ok.. ..tvůrce, scénáristy, dramaturgy i účinkující bych zmučil (tozn. k smrti) tím, že bych na ně použil metodu z Mechanického pomeranče - byli by NUCENI sledovat sami sebe v různých těchto pořadech v hodinové smyčce až do své smrti.... Mohlo by to býti opravdu, ale opravdu velmi dlouhé a kruté... Jen dotyčný jedinec, v místnosti 3x3 metry, připoután ke křeslu, horní víčka přilepená k obočí, před ním obrazovka... Nic víc, jen dlouhé utrpení... OK, připouštím, nejsem uplně normální... Protože ta představa mě téměř vzrušuje... ...jooo, mam nápad, udělal bych z toho novou reality show... Jmenovalo by se to: ´´Nekonečně dlouhá a trpká smrt lidí z VIP zpráv v přímém přenosu!´´ Každý týden jeden tvůrce a jedna celebrita. Ale samozřejmě každý ve své místnosti... Podtitul každého dílu by byl - Saw XXL a číslo dílu. ()

Reklama

lukaskon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu co se lidem může líbit na bulváru. Ty lidé co se tam předvádí jsou v principu stejní jako my ostatní. Na to aby se člověk zařadil mezi ně nemusí nic umět, stačí se jen zviditelnit a využít toho. Moderátorkám tohoto pořadu by stačilo nasypat zrní, ostatně stejně jako mnohým dalším "celebritám". Znám pár lidí co se na to často dívají ale nikdy jsem z nich nedostal proč to dělají. Zvláštní, jak dokáže jeden debilní pořad o ničem, vymývat divákům mozky. ()

henny2010

všechny recenze uživatele

Užijme si celebrity, vždyť ony jsou přece naše vzory! Na tyhle řečičkáře vzít rákosku a řezat je tak dlouho, dokud se neproberou. Valná většina je tvořená umělým tělem s umělým mozkem a umělými kecami. Obzvlášť taková Mesařová, ta mi dává záchvaty smíchu z těch jejich keců. Tak trochu mi uniká o čem toto má vlastně být? Nebo jsem si snad sám odpověděl? O sračkoblitkách? Ach tak....nehodnotím, nekoukám, viděl jednou a 15 minut trpěl pod taktovkou naší Ivanky, která získala diplom možná tak svým tělem... ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Sice nemůžu VIP zrpávy vystát, protože to podle mě nemá co dělat v čase zpravodajské relace, ale jednu hvězdičku dát musím. TV Prima šla tak trochu hlavou proti zdi, když ji všichni odrazovali a kritizovali, že s tohle bude propadák, ale co se nestalo. Lidé na to koukají a snad pomalu stejně rádi jako na normální zprávy. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama