Reklama

Reklama

Doteky osudu

(seriál)
Trailer
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2012–2013), 19 h 4 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Kiefer Sutherland, Gugu Mbatha-Raw, Danny Glover, Titus Welliver, David Mazouz, Elijah Nelson, Mark Ivanir, Amy Sloan, Jude Ciccolella, Dahlia Salem (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Seriál sleduje příběh otce, který při 11. září ztratí ženu a musí se sám starat o svého autistického syna, který nejen že za celý svůj život nepromluvil, ale také nesnese od nikoho jakýkoliv dotek. Jednoho dne jeho otec zjistí, že čísla, která syn neustále píše, v sobě mají skrytý význam a dokonce mohou předpovědět budoucnost. (Pongin)

(více)

Videa (46)

Trailer

Recenze (182)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Martin Bohm měl být Jack Bauer beze zbraně. Kiefer se o to snaží, ale kromě zajímavého námětu seriál nemá nic, co by nutilo kouknout na další díl, alespoň na začátku první sezóny bych čekal alespoň menší provázání a hlubší důvod, proč sledovat dál. Zabalil jsem to po několika dílech a to i přesto, že první díl byl super, Kiefera mám rád, ale dál ... dál to nechám na jiných. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Plně souhlasím s uživatelem warrenur. To, co zpočátku vypadalo jako "pohlazení po srdíčku", je časem parodií sebe sama, neustále a donekonečna se opakující vzorec, kdy se vlastně nic většího v seriálu neděje (kdyby po otci se synem aspoň šla nějaká tajná organizace), a ty náhody a propojení jsou časem poměrně nesmyslné, až parodizující. Člověk si najednou začne klást různé otázky (jak to, že v USA je den stejně, jako v Arábii - co časový posun?), a to není dobře. V určitých chvílích už mi ten stále stejný postoj Kiefera, stejná blbost sociální pracovnice i neměnný kluk přišly spíše jako křečovité škatulky. Přitom filmy o náhodách mám rád (třeba Serendipity - Lásce na stopě), ale nic se nesmí přehánět a nesmí těch podivných náhod být moc. (Třeba v prvním dílu se zcela nesmyslně furt a furt objevuje číslo 318, ačkoliv to nakonec nemá v ničem a k ničemu souvislost.) ()

Reklama

L_A_D_A_S

všechny recenze uživatele

Hodnocení po dvou dílech, zatím bez hvězd. Vypadá to slibně ale trochu se bojím Alcatraz syndromu tedy, že se v každym díle někdo potká s někym a tim to hasne. Nic víc se nestane. Také si pěstuju pořádnou averzi vůči hlavnímu dětskému hrdinovi který ač je "chytrej" tak si neváží ničeho a dělá jen samý blbosti. Být Kieferem Sutherlandem tak ho i přes jeho vysoký věk nacpu do babyboxu ať se o něj starají jinde. ********** Po dvou dílech už jsem se k seriálu nevrátil a ani to neplánuji.. Seriál mě nezaujal a nehodlám marnit čas na takovýho malýho spratka. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Pilot 4*: Víc než kterýkoliv jiný, z dosud zde zmiňovanych seriálu, mi to připominalo Flashforward (budiz mu zeme lehka po první sezone). Neviděla jsem nikdy Lost (natož 24 hodin), Heroes mě bavili jen jednu sezonu a Flashforward na mě bylo taky až příliš za hranici logiky. Na Touch jsme zvědavá, věřím na jistou propojenost, na věci mezi nebem a zemi, jen to nesmí byt moc přitažené za vlasy. Pilot krásně barevný a efektní, jen ten klučina je divnej, jeho chování je takový přiliš na efekt. Dil druhý 3* : zacina to byt prilis pritezene za vlasy a na konci me to uz iritovalo, jak je to vsechno tak propojeny, ze tomu moje hlavicka ani veřit nechce... dávám se oddech, třeba na tento typ seriálu nemám akorát správnou náladu. Díl třetí 2*: Po delší pauze a je mi jasné, že čeho je moc, toho je příliš. Už se jen negativně soustředím na všechny ty těžko uvěřitelný náhody... (jedna za všechny, jak mohli vubec nejaci kluci nekde v africe vedet o nejake soutezi na internetu, kdyz ani normalne nemeli k internetu pristup... a fakt bych chtela videt rychlost toho pripojeni, kdyz ja mam super rychlost a stejne se mi seka video u skypu,ale jim to jelo snad ve full rozliseni...) .. a dodatecne spoiler k prvnimu dilu, naivne jsem si myslela, ze se to vysvetli, ale kdyz ten mobil porad putuje.. tak jak ten chudak arabskej kluk s bombou, dostal od toho majitele mobilu tu pekarnu pro rodice?! Doufam, ze s timhle serialem koncim. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Pilot LOST mě kdysi dávno uchvátil, pilot letošního Alcatrazu mě pak nudil. Pilot Heroes mě kdysi dávno dostal, ale po úvodním dění Touch jsem z týhle hýrousovský směsky velmi rozpačitej. Chování některých postav (hlavně linie okolo posílání mobilu po celým světě) je naprosto nepochopitelný i v rámci americkýho seriálu a ačkoli se Kiefer "Jack Bauer" Sutherland snaží, tak je to sakra málo. Velká epizodnost (jak to zatím vypadá) u seriálu tohohle typu taky není podle mě šťastná a seriálu možná zlomí vaz. Já sám se budu velmi rozmýšlet, jestli si druhý díl v březnu pustím. 60%. ()

Galerie (300)

Zajímavosti (6)

  • První série byla natáčena v kalifornském městě Culver City v místním studiu Culver Studios. Druhá série byla natáčena v kalifornském městě Los Angeles ve studiu TV Fox. (Trajektt)
  • Pacient fiktivní společnosti Aster Corps McCormick (Bernard White), trpící nespavostí, má stejné příjmení jako jeden z režisérů a producentů podílejících se na tvorbě tohoto seriálu - Nelson McCormick. (Sevcik)
  • Přes 12 milionů diváků sledovalo pilotní epizodu na televizní stanici Fox. (Trajektt)

Související novinky

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama